• Новинка
Компютърни клавиатури Mobestech и Странични Xx.cm Игра контрол Двойна Анти-Свири Бързо, за Игри Точен Мат Професионален Метален Мат Алуминий Домашен Офис Сплав PC Клавиат?

Компютърни клавиатури Mobestech и Странични Xx.cm Игра контрол Двойна Анти-Свири Бързо, за Игри Точен Мат Професионален

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Подложка от АЛУМИНИЕВА СПЛАВ - осигурява надеждно сцепление и безопасност, защита на работния плот от драскотини и не абсорбира влага, което го прави устойчив на разливамТАМПОН за китката - висококачествен материал, издръжлив на употреба.ДВОЙНА СТРАНИЧНА подложка - осигурява надеждно сцепление и безопасност, защита на работния плот от драскотини и не се абсорбира, което го прави устойчив на разливам.КОМПЮТЪРНА ПАНЕЛ - без дъно, остава стабилна и свободна.Благодарение на силата сплав, може да се използва в различни условия, не на плосък работния плот, у дома, в офиса, и навсякъде, където тампон може да се намери апартамент.Осъществяване на Списък 1 x подложка Характеристики - Висококачествен материал, издръжлив на употреба. - Осигурява надеждно сцепление и безопасност, защита на работния плот от драскотини и не се абсорбира, което го прави устойчив на разливам. - Материал : Алуминиева сплав. - Структурата на метал, със стилен външен вид, украса на работния плот. - : Около 20 X17 X0,25 см - Благодарение на издръжливостта на материала от сплав, може да се използва в различни условия, не на плосък работния плот, у дома, в офиса, и навсякъде, където тампон може да се намери апартамент. - Без дъно, остава стабилна и свободна.Информация за продукта тампон за извършване на китката Търсите професионална, достъпна уплътнение?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален таблет трябва да отговарят на вашите нужди. компютърен таблет - най-добрият избор за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Камуфлаж по Stenciling diy
  • Новинка
Оценки:

Камуфлаж по Stenciling diy

8716697062765 Напълно нов продукт / Нераспечатанный стока.Дизайн На Мариан.Marianne Design Занаятите Stencil Камуфляжны�

BGN 1.97
1 бр. Напълно Нов Сензор DS35-B15221
  • Новинка
Оценки:

1 бр. Напълно Нов Сензор DS35-B15221

Компанията Чипове Gate, основана през 2010 г, е професионален инструмент за възлагане на обществени поръчки

BGN 250.65