• Новинка
Toyvian 2 бр. Детска Пуховка с Футляром Празен Контейнер за Прах за Тялото Калъф-Голяма Опаковка Пуховка с Просеивателем и Дюзи за детски Прах за тяло за дома или За Път?

Toyvian 2 бр. Детска Пуховка с Футляром Празен Контейнер за Прах за Тялото Калъф-Голяма Опаковка Пуховка с Просеивателем

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Голяма пуховка за прах : Специално разработена пуховка за прах може да разсее сыпучую захар и намаляване на нейната загуба във въздухаДетска пуховка с калъф: Нежен и гъвкав плюшени лесно се суши, не се деформират, не се разбива, така че за нашите деца могат да се грижим по-добре. Празен контейнер за прах за тялото: е Изработена от висококачествени материали, удобен и траен, подходящи за продължителна употреба.Опаковка прах за тяло : Гъвкав разборный материал, подходящ и за тялото на детето.Опаковка бебешка пудра:Меко средство за отстраняване на грим се нанася върху тялото на детето е равномерно и гладко.Описание на Този продукт представлява детска пуховку за тяло с нежен пуховкой, която е изработена от полипропилен материал за конкретно използване.Той не вредят на кожата на вашето бебе и осигурява добра грижа за вашата скъпо дете. наистина добро средство в ежедневието си, можете да го използвате за съхранение на талк на прах, прах от потницы и т. Характеристики - Цвят : син Материал : полипропилен, пух Размер : 9,00 X9, 00 X7,30 см /3,54 X3, 54 X2,87 инча Предпоставка включва 2 своята практика за пуховок.

Подробности

Подобни продукти в категория

АГСДОН 6ШТ Еднорог 03.
  • Новинка
Оценки:

АГСДОН 6ШТ Еднорог 03.

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ : не съдържа BPA, фталатов, олово и кадмий, химически материали и физически тестове с

BGN 19.92