• Новинка
HANABASS Kit Комплект 150 бр. Бележка Тръба за Напоителни Системи, Черна Градинска Мъниче, Остър Просмукване на Осп, Конектори, Напоителна тръба, Тръба за Домашно Тревата, ?

HANABASS Kit Комплект 150 бр. Бележка Тръба за Напоителни Системи, Черна Градинска Мъниче, Остър Просмукване на Осп, Конектори,

Buyers rating:
BGN 10.39

Налично

Мъничета за Напояване дупки : така Е, и той има дълъг срок на служба; може да се прилага в продължение на дълго време на откритоНакрайник за напоителна тръба : 2 края напоителна тапи с различни размери, един край е подходящ за 3/5 дупки, а другия край е подходящ за 4/7 дупки.Конектори за капково напояване : в Края на тази напоителна мъничета може да се използва в процеса на капково напояване за припокриващи се отвори на тръби и помощни накрайника след инсталиране на края на тръбата.Мъничета за тръби за капково напояване : Тапи в краищата на тръби за капково напояване по-Добре омекотена на тръбата, преди да вдавливать тези мъничета в дупка е толкова силно, за да можете да ги вдавливать пръсти.Торцевая кутията с бодливи соединителями : Челни мъничета за капельных тръби Тя има широка гама от приложения и е практичен аксесоар за обществени зелени площи, земеделско производство, домашно градинарство и за напояване на земеделски земи.В комплекта са включени 150 x заглушек за дупки за капково напояване Характеристики - най-добрият материал , сигурен, здрав и практичен.Изящна изработка, добра определя ефекта, не е толкова просто. -Размер : около 2,00 X1,00 X1,00 см/0,79 X0,39 X0,39 инча. - Приложение лесен за използване, което може да ви помогне да спестите сили. - Той има широк спектър на приложение и е практичен аксесоар за обществени зелени площи, земеделско производство, домашно градинарство и за напояване на земеделски земи. - Свързване : Един край може да са свързани с тръба 3/5, на другия край на свързани с тръба 4/7. -Материал : Пластмаса. - И вие можете да носите със себе си малки клещи (не са включени в комплекта), за да ви помогне да завършите инсталацията, тъй като тези мъничета за капково напояване са твърде малки. - Ти по-добре омекотена на тръбата, преди да поставите тези мъничета в дупките, тъй като им е трудно да се прокара пръсти.Информация за продукта Корк за напоителна тръба В комплекта са включени 150 броя капачки за дупки за капково напояване, достатъчно за ежедневна употреба и за подмяна, вие можете да ги вземете със себе си в качеството на резервно копие или да споделите с приятели.

Подробности

Подобни продукти в категория