• Новинка
Временни татуировки за Хелоуин за деца, Водоустойчиви Етикети с фалшиви Татуировки, Светещи в тъмното Татуировки на Тема Хелоуин Тиква Призрак Дяволът Череп на Ва?

Временни татуировки за Хелоуин за деца, Водоустойчиви Етикети с фалшиви Татуировки, Светещи в тъмното Татуировки на Тема Хелоуин

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Висококачествен водоустойчив материал】 - Стикер с временни татуировки на Хелоуин е направена от екологично чист материал, който е безопасен и безвреден за кожатаФигура ясен, нетоксичен, без мирис и устойчив на надраскване.Водоустойчив и защитен от пот, му е лесно отвалить. 【Стикери с татуировки широка гама】 - Етикети с временни татуировки са общо 28 рисунки, всяка фигура се състои от 5 броя, общо 140 стикери.Включително от тиква за Хелоуин, духове, дяволи, черепа, вампири, паяци, вещици и така нататък, богато разнообразие, особено за грим за Хелоуин. 【Светещи в тъмното татуировки】 - Стикер "Светещи в тъмното татуировки" ще покаже ефекта на цветен печат през деня и ще светят в тъмна среда, така че първо ще трябва да се поеме от източника на светлина, когато е осветена от лампа.Ако светлинен ефект не е ясен, можете да използвате показател мобилен телефон за около 30 секунди.Време на светене е свързано със светлина и температура, за продължително време без усвояването на източника на светлина постепенно ще отслабва. 【Лесна употреба и отстраняване на】 - Всеки стикер с татуировка на Хелоуин е индивидуална, тя не трябва да се режат с ножици, той е лесен и бърз за използване, просто следвайте указанията за нанасяне.Ако трябва да се премахне, за изсушаване можете да използвате алкохол кърпички.След 3-5 дни нормална употреба, рисуване на татуировки-етикети започва постепенно отваливаться. 【За прилагане на татуировки на Хелоуин парти за деца】 - Тези стикери с татуировки са идеални за детски аксесоари за партита за Хелоуин, томболи, подаръци за Хелоуин, украса за партита за Хелоуин, подаръци за партита, пълнители за ръчни чанти за Хелоуин, страхотни игри и така нататък. 【Гаранция за удовлетвореност】-Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви дадем задоволително обслужване.Време на светене е свързано със светлина и температура, за продължително време без усвояването на източника на светлина постепенно ще отслабва.

Подробности

Подобни продукти в категория