• Новинка
Перфорирана плоча от неръждаема стомана 304, анти-кражба на Прозорец на Уплътнението с вързани ръкавици, Лесен за инсталиране Перфориран метален лист от падане (Цвя?

Перфорирана плоча от неръждаема стомана 304, анти-кражба на Прозорец на Уплътнението с вързани ръкавици, Лесен

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

✦ Мултифункционалност : Перфориран метал намира безкрайно прилагане, например, като стени, прегради, знаци, защитни устройства, екрани и т Граница не перфорирована, надявам се, можете да разберете. ✦ Материал от неръждаема стомана : Штамповочная плоча от неръждаема стомана, изработен от материал 304 от неръждаема стомана, която има висока якост, устойчивост на корозия, за защита от корозия и ръждясване, издръжливост и дълъг живот. ✦ Мултифункционалност : напълно разширяване на пространството на балкона, което може да се използва за отглеждане на цветя и домашни любимци.Вентилация и осветление и много добри, че подпомага растежа на растенията. ✦ Лесна инсталация : Използвайте пластмасови връзки, за да пробива отвора и я закачите на стълби или терасата, което прави инсталацията е много проста и удобна. ✦ Следпродажбено обслужване : Ако сте доволни или не са доволни от метална плоча, можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви помогнем да разрешите вашите съмнения в рамките на 24 часа и порекомендуем ви по-подходящ сетчатую чинията. ✦ Мултифункционалност : Перфориран метал намира безкрайно прилагане, например, като стени, прегради, знаци, защитни устройства, екрани и т. Граница не перфорирована, надявам се, можете да разберете. ✦ Материал от неръждаема стомана : Штамповочная плоча от неръждаема стомана, изработен от материал 304 от неръждаема стомана, която има висока якост, устойчивост на корозия, за защита от корозия и ръждясване, издръжливост и дълъг живот. ✦ Мултифункционалност : напълно разширяване на пространството на балкона, което може да се използва за отглеждане на цветя и домашни любимци.Вентилация и осветление и много добри, че подпомага растежа на растенията. ✦ Лесна инсталация : Използвайте пластмасови връзки, за да пробива отвора и я закачите на стълби или терасата, което прави инсталацията е много проста и удобна. ✦ Следпродажбено обслужване : Ако сте доволни или не са доволни от метална плоча, можете да се свържете с нас по всяко време.Ние ще ви помогнем да разрешите вашите съмнения в рамките на 24 часа и порекомендуем ви по-подходящ сетчатую чинията.

Подробности

☛Name:
Stainless steel perforated plate/balcony protection net/cat balcony net/safety net/anti fall net/anti leakage net pad
☛Material:
304 stainless steel
☛Color:
Silver
☛Thickness:
0.8MM/1MM
☛Aperture:
10MM
☛Hole spacing:
5MM
☛Size:
customization
☛Function:
protection/safety/anti drop/leak/anti-theft/decoration
☛Applicable scenarios:
balconies/railings/stairs/gardens/windows/courtyards/courtyards/terraces
✦ Packaging List:
1x protective net:
(Including accessories:
cable ties, gloves)
✦ Note:
☛We sell stainless steel mesh, while the rest are exhibits :

Подобни продукти в категория

Детска шапка в неделя следобед
  • Новинка
Оценки:

Детска шапка в неделя следобед

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаЗакопчалката на ключалката.Само

BGN 1.33
Сива Въздушно Изход 3019MD
  • Новинка
Оценки:

Сива Въздушно Изход 3019MD

Грей пневматичен актуатор 3019 MD 3 / 4 " x дълбочина 19 мм Характеристики GP3019 MD : 6точков strike патронник Е Предна

BGN 11.96