• Новинка
Метална Гривна Uzzkoco Bling За Apple Watch Band с корпус 38 мм 40 мм 42 мм 44 мм Серия SE/6 5 4 3 2 1 Регулируеми въжета за бижута часа iwatch с Окачване За Съхранение на Етерични масла/Парфюм?

Метална Гривна Uzzkoco Bling За Apple Watch Band с корпус 38 мм 40 мм 42 мм 44 мм Серия SE/6 5 4 3 2 1 Регулируеми въжета

Buyers rating:
BGN 11.89

Налично

❤Стилен и уникален дизайн : Високо качество метална каишка за Apple Watch, който е добре полирана и обработена, добре се съчетава с толкова атрактивен корпус за часа bling, много мил и удобно, е най-добрият избор за декорация и защита на часа ❤Съвместимост : Apple Watch Серия SE/3/2/1 (38 мм), идеален за китките 5. ❤ Лесно приспособима : никакви средства не се изисква!верига с кнопочным заключване под формата на дантела, просто задръжте натиснат бутона и плъзнете определя механизъм с възможност за регулиране на размера.Можете лесно се облича и да стреля калъф, това няма да се отрази на поставяне на каишка за ръка, или нападащ. ❤Етерично масло /парфюм за съхранение : Добавете няколко капки от любимите си парфюми или етерични масла в отделение за съхранение на суспензии и релаксирате, наслаждавайки се на изходящи аромат, гривна-пазител допълват всяко облекло, ще го направи удобен спътник за всеки ден. ❤Вие получавате : 1 * елегантен каишка за Apple Watch + 1 * Защитен калъф за часовници с кристали, прекрасен очарователен подарък ще ви донесе маса комплименти. ❤Стилен и уникален дизайн : Високо качество метална каишка за Apple Watch, който е добре полирана и обработена, добре се съчетава с толкова атрактивен корпус за часа bling, много мил и удобно, е най-добрият избор за декорация и защита на часа. ❤Съвместимост : Apple Watch Серия SE/3/2/1 (38 мм), идеален за китките 5. ❤ Лесно приспособима : никакви средства не се изисква!верига с кнопочным заключване под формата на дантела, просто задръжте натиснат бутона и плъзнете определя механизъм с възможност за регулиране на размера.Можете лесно се облича и да стреля калъф, това няма да се отрази на поставяне на каишка за ръка, или нападащ. ❤Етерично масло /парфюм за съхранение : Добавете няколко капки от любимите си парфюми или етерични масла в отделение за съхранение на суспензии и релаксирате, наслаждавайки се на изходящи аромат, гривна-пазител допълват всяко облекло, ще го направи удобен спътник за всеки ден.

Подробности

Подобни продукти в категория