• Новинка
Калъф за неблагодарна Iptienda, Сгъваем Калъф за бягаща пътека с цип, Прахоустойчив, Водоустойчив Калъф Универсален Спортен тренажор за бягане, Е подходящ за вътрешно ?

Калъф за неблагодарна Iptienda, Сгъваем Калъф за бягаща пътека с цип, Прахоустойчив, Водоустойчив Калъф Универсален Спортен

Buyers rating:
BGN 12.49

Налично

? 【Пълна защита】 Седалките за бягане Iptienda изработен от многопластов водоустойчив плат Оксфорд висока плътност с посеребренным покритие, което осигурява отлична защита от прах / вятъра / водата / виолетови, като поддържа своя бягаща пътека чиста и безопаснаЕфективно удължава живота на машината. ?【Универсално покритие за неблагодарна】 3 размера по ваш избор, отговарят на различни изисквания. (Размер : 65x30x55 инча / 73x36x61 инча/81x37x67 инча) е Подходящ за повечето писти и оборудване за фитнес в закрито / открито, на дома, на фитнес зала и други спортни места.Моля, проверете размерите на вашата неблагодарна и оборудване, преди пускането на поръчката. ?【Супер водоустойчив и устойчив на uv】 Вътрешен калъф за неблагодарна има сребърен UV покритие, което може ефективно да защити своя бягаща пътека от стареене на слънце.Освен това, калъф за неблагодарна Iptienda е изработена от непромокаема Оксфорд, за да се предотврати увреждане на пистата, поради лоши метеорологични условия. ?【 УНИКАЛЕН ДИЗАЙН 】 цип позволява затваряне на пишеща машина, без особени усилия, но плик в затвора дантела отдолу позволява задържане на носене на място, като се избягва изключване. ?【 Лесна употреба и почистване】 - Отваряне на ципа, поставете калъф на пишеща машина, дръпна нагоре ципа, а след това затегнете дантела, затегнете го!Ако калъф замърсени, можете да изплакнете директно под течаща вода или накиснете в студена вода, след което се мотае да изсъхне. ? 【Пълна защита】 Седалките за бягане Iptienda изработен от многопластов водоустойчив плат Оксфорд висока плътност с посеребренным покритие, което осигурява отлична защита от прах / вятъра / водата / виолетови, като поддържа своя бягаща пътека чиста и безопасна.Ефективно удължава живота на машината. ?【Универсално покритие за неблагодарна】 3 размера по ваш избор, отговарят на различни изисквания. (Размер : 65x30x55 инча / 73x36x61 инча/81x37x67 инча) е Подходящ за повечето писти и оборудване за фитнес в закрито / открито, на дома, на фитнес зала и други спортни места.Моля, проверете размерите на вашата неблагодарна и оборудване, преди пускането на поръчката. ?【Супер водоустойчив и устойчив на uv】 Вътрешен калъф за неблагодарна има сребърен UV покритие, което може ефективно да защити своя бягаща пътека от стареене на слънце.Освен това, калъф за неблагодарна Iptienda е изработена от непромокаема Оксфорд, за да се предотврати увреждане на пистата, поради лоши метеорологични условия. ?【 УНИКАЛЕН ДИЗАЙН 】 цип позволява затваряне на пишеща машина, без особени усилия, но плик в затвора дантела отдолу позволява задържане на носене на място, като се избягва изключване. ?【 Лесна употреба и почистване】 - Отваряне на ципа, поставете калъф на пишеща машина, дръпна нагоре ципа, а след това затегнете дантела, затегнете го!Ако калъф замърсени, можете да изплакнете директно под течаща вода или накиснете в студена вода, след което се мотае да изсъхне.

Подробности

Подобни продукти в категория