• Новинка
Colcolo Женски Гребени със собствените си ръце, Аксесоари За Изправяне на коса Утюжком Професионална или домашна употреба, Компактен Инструмент За Стайлинг на Коса, У?

Colcolo Женски Гребени със собствените си ръце, Аксесоари За Изправяне на коса Утюжком Професионална или домашна употреба, Компактен

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Материал премиум-клас】 Гребен, изработени от найлон, пластмаса, удебелена и силна, я не е лесно да се прекъсне, аксесоари за изправяне на косата, прави гребени за оформяне с ръце 【Стил като професионалист】 Този гребен улеснява изправяне на косата, тъй като осигурява по-добър контрол при използването на средствата за стайлинг.Гребен chase се плъзга по косата, което ги прави гладки. 【Чудесен помощник за вашия гладене-токоизправител】 Выпрямляющая гребен - отлична алтернатива на традиционните выпрямителям за коса, поради които косата често става суха и чуплива.С помощта на този иновативен нов продукт, който може да се постигне гладка, права коса, без да се повреди. 【Лесна употреба】 Гребен с малки размери и е лесна за тегло.Можете да го залепите на утюжок за изправяне на коса, за да помогне да се разплете и да се постави на косата в момента на тяхното изправяне. 【Размер гребени】 Размер выпрямляющей гребени е 9,3 см х 3,2 см x 3,4 см/3,66 инча x 1,26 инча x 1,34 инча, плътни, зъбите са гребени, расчесывают косата по-гладка.Това е една отлична алтернатива на традиционните выпрямителям за коса, поради които косата често става суха и чуплива.

Подробности

Подобни продукти в категория