• Новинка
Aikcks за Samsung Galaxy в а23 5G Калъф за мобилен телефон за Samsung в а23 5G Калъф за телефон TPU Мека обвивка Технология амортизация Щампована защита на рамка за Samsung Galaxy в а23 5G (TPU Че?

Aikcks за Samsung Galaxy в а23 5G Калъф за мобилен телефон за Samsung в а23 5G Калъф за телефон TPU Мека обвивка Технология

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Samsung Galaxy в а23 4 G / 5 G (2022)Сверхпрочный защитен материал устойчив на удари от TPU предпазва вашия телефон от падане, вибрации, удари и сблъсъци.Добро качество на изработка, без закопчалки, за лесно свързване. вдигнете до ръба.Точен автоматичен прекъсвач.Всички отвори за говорители и деколтета, жак за слушалки са разположени правилно. въз основа на качество и обслужване, за да гарантира интересите на клиенти, ако не сте доволни от нашите продукти и услуги през годината, моля, свържете се с нас.Ние ще възстановим парите си в пълен размер в рамките на 24 часа.Samsung Galaxy в а23 4 G / 5 G (2022).Сверхпрочный защитен материал устойчив на удари от TPU предпазва вашия телефон от падане, вибрации, удари и сблъсъци.Добро качество на изработка, без закопчалки, за лесно свързване. вдигнете до ръба.Точен автоматичен прекъсвач.Всички отвори за говорители и деколтета, жак за слушалки са разположени правилно. въз основа на качество и обслужване, за да гарантира интересите на клиенти, ако не сте доволни от нашите продукти и услуги през годината, моля, свържете се с нас.Ние ще възстановим парите си в пълен размер в рамките на 24 часа.Мек калъф от TPU идеален за вашия телефон, не излиза и не твърде обтягивает, просто много добре седи.

Подробности

Подобни продукти в категория