• Новинка
Закачалка за дрехи JJKUN, Стенни Закачалка за дрехи, Метален Стенен монтаж Кука, Творчески Кука за Стенни Закачалки, Монтиране на Куката за вход, Спалня, Кухненски зак?

Закачалка за дрехи JJKUN, Стенни Закачалка за дрехи, Метален Стенен монтаж Кука, Творчески Кука за Стенни Закачалки, Монтиране

Buyers rating:
BGN 49.87

Налично

【Здрав】 основно е изработен от алуминиева сплав, с изискан дизайн, подходящ пропорцией, здрав и издръжлив, му е трудно да навреди 【Стенни закачалка за дрехи, с множество места за съхранение на】 Улеснява складиране, могат да се използват за палта, шалове, портфейли, чадъри, кърпи, дрехи, въжета за домашни любимци и т. 【Модерен минималистичен стил, на разположение на много места】 Декоративна закачалка за дрехи, модерна минималистичная форма, може да се използва за украса на вашия дом, ресторант, кухня, вътрешен двор, ресторант, магазин, кафене, работно място и т. 【Фини куки за дрехи】Завършва куки представляват заоблени куки, които не поцарапают дрехи.Няколко куки позволяват лесно да се съхранява на различни предмети и да се създаде повече пространство за съхранение. 【Лесна инсталация, монтаж, не изисква】 Монтаж не се изисква, идва с необходимата остъклени за стайлинг, така че да можете лесно да го инсталирате на стената или вратата. 【Здрав】 основно е изработен от алуминиева сплав, с изискан дизайн, подходящ пропорцией, здрав и издръжлив, му е трудно да навреди. 【Стенни закачалка за дрехи, с множество места за съхранение на】 Улеснява складиране, могат да се използват за палта, шалове, портфейли, чадъри, кърпи, дрехи, въжета за домашни любимци и т. 【Модерен минималистичен стил, на разположение на много места】 Декоративна закачалка за дрехи, модерна минималистичная форма, може да се използва за украса на вашия дом, ресторант, кухня, вътрешен двор, ресторант, магазин, кафене, работно място и т. 【Фини куки за дрехи】Завършва куки представляват заоблени куки, които не поцарапают дрехи.Няколко куки позволяват лесно да се съхранява на различни предмети и да се създаде повече пространство за съхранение. 【Лесна инсталация, монтаж, не изисква】 Монтаж не се изисква, идва с необходимата остъклени за стайлинг, така че да можете лесно да го инсталирате на стената или вратата.Тегло на продукта : 1,98 паунда Размери на опаковката : 34,65 х х 0,39 0,39 инча Държава на произход : Китай, не само Те ще ви помогнат да се сложи ред в дома си, но и ще стане една отлична възможност за демонстрация на вашите чаши, колиета и бижута.

Подробности

Подобни продукти в категория

О пръстен Senco LB0093
  • Новинка
Оценки:

О пръстен Senco LB0093

Това авторизованная част на ОПодходящ за различни модели Senco.OEM номер LB0093 Това е дубликат част Senco...

BGN 2.00