• Новинка
AMENON 12 Бр., Топки за облекчаване на стреса с Единорогом, Играчки-Неспокойни за Деца-тийнейджъри, Цветни Топки с Водни Мъниста, Меки, Сжимающие, които Правят Стрес, Сен?

AMENON 12 Бр., Топки за облекчаване на стреса с Единорогом, Играчки-Неспокойни за Деца-тийнейджъри, Цветни Топки с Водни Мъниста,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

[12 опаковки стресови мъниста с единорогом ] Комплект от 12 опаковки от сензорни стресови мъниста, опаковани в подарък една кутияВ това число 9 стрес топки, пълни с водни бомбички (2.4 инча), и 3 стресови топчета на "еднорога" (4,3 * 2,8 инча).Лесно се задържа с една ръка. [Цветове на дъгата] Топки за облекчаване на стреса "еднорог" се предлагат в 3 различни цвята : пъстри, сини и лилави.Топки за облекчаване на стреса water beads има 9 различни цветове : розови, оранжеви, сини, зелени, многоцветни, жълти, червени, лилави, черни.Много цветни топки за облекчаване на стреса. [Облекчаване на стреса и тревожността] Тези играчки-неспокойни с топка за облекчаване на стреса могат ефективно намаляване на стреса и тревожността в продължение на дълги часове при натиск.Това също може да помогне да се отпуснете и да се съсредоточи едновременно тренируя китката, четка и пръст. [Трайни и безопасни играчки-неспокойни] Тези топки за облекчаване на стреса, изработени от здрав каучук материали и тяхното не е лесно да се прекъсне.Тя е гладка, мека и еластична, безопасни за децата.Лек и портативен, можете да го сложите в училищната чанта или раница.Стрес-топки - това е ефективна играчка за деца с аутизъм, ADHD и за деца, юноши и възрастни. [Сувенири за партита] Топки за облекчаване на стреса може да се използва у дома, в офиса, в училище, в предучилищна възраст образователни игри, в семейните събирания, подаръци на децата за рожден ден, награди в класната стая, подаръци за занимания и т. Нови играчки за облекчаване на стреса, подаръци за децата, семейството и приятелите, и т. [12 опаковки топки за облекчаване на стреса с единорогом] 12 опаковки докосване на топки за облекчаване на стреса, опаковани в подарък една кутия.В това число 9 стрес топки, пълни с водни бомбички (2.4 инча), и 3 стресови топчета на "еднорога" (4,3 * 2,8 инча).Лесно се задържа с една ръка. [Цветове на дъгата] Топки за облекчаване на стреса "еднорог" се предлагат в 3 различни цвята : пъстри, сини и лилави.Топки за облекчаване на стреса water beads има 9 различни цветове : розови, оранжеви, сини, зелени, многоцветни, жълти, червени, лилави, черни.Много цветни топки за облекчаване на стреса. [Облекчаване на стреса и тревожността] Тези играчки-неспокойни с топка за облекчаване на стреса могат ефективно намаляване на стреса и тревожността в продължение на дълги часове при натиск.

Подробности

Подобни продукти в категория