• Новинка
А за протеин PFNRTH, а за протеин от галлоновой банки в задния двор за улицата, където протеини да ядат царевица, фъстъци и слънчогледови семки.

А за протеин PFNRTH, а за протеин от галлоновой банки в задния двор за улицата, където протеини да ядат царевица, фъстъци

Buyers rating:
BGN 19.70

Налично

стоманена плоча с дебелина 2 мм ви позволява да го използвате в продължение на дълго времеМного голяма стъклена тръба побира повече фъстъци и царевица.Повърхността е покрита с метална антикорозионна боя и защитени от дъжд.Устройството за усилване на стъклената тръба за борба с упорити вредни протеини.Препоръчва се да го заедно със семейството си. [Протеини харесва] Тази ясла за протеин е много популярен у протеин!Протеини могат да се движат свободно в яслите и получаване на храна.Им любопитни прозрачна стъклена банка, и те правят всякакви забавни изрази.Моля, вземете вашия мобилен телефон, за да запишете тази интересна сцена. [Здрав и издръжлив] Ние всички знаем, че протеините притежават силна грызущей способност, и дървени хранилки за протеин могат да бъдат повредени лесно от това.Така че ние използваме висок клас ютия пластинчатый материал, който може да удължите живота му и да се предотврати дъвченето на протеини. [Лекота на инсталиране на] Протеини много бдителни (само ако те не одобряват вас) и обикновено предпочитат тихи места.Можете да инсталирате фидер за протеин в стъклен буркан на голямо дърво, градински плет или равен на броя или камък. [Най-добрият подарък за любителите на протеин] Ако имате любов протеин роднини и приятели, просто трябва да ги направите подарък.Може би, а за протеин PFNRTH - добър избор!.Ние обещаваме да върне стоката в рамките на 30 дни без да посочва причините за това.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, и от нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори в рамките на 24 часа. [Протеини харесва] Тази ясла за протеин е много популярен у протеин!Протеини могат да се движат свободно в яслите и получаване на храна.Им любопитни прозрачна стъклена банка, и те правят всякакви забавни изрази.Моля, вземете вашия мобилен телефон, за да запишете тази интересна сцена. [Здрав и издръжлив] Ние всички знаем, че протеините притежават силна грызущей способност, и дървени хранилки за протеин могат да бъдат повредени лесно от това.

Подробности

Подобни продукти в категория