• Новинка
Детски Шампоан Toddmomy, Козирка за Детска Баня, Шапка за Душ, Шампоан, Шапчица с Шарени Раци, Шапка За Миене на Коса, Шапка за баня, за Защита на очите и ушите в Банята за ?

Детски Шампоан Toddmomy, Козирка за Детска Баня, Шапка за Душ, Шампоан, Шапчица с Шарени Раци, Шапка За Миене на Коса, Шапка

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Пластмасата ?【Практичен дизайн】 : водоустойчив шапка за душ за бебета позволява да се избегне появата на пяна в очите на детето и потегли мръсна вода в ушите и устата на бебето.Позволете на децата да се насладите на забавно време на вземане на душ.Детски шапки за душ могат да спестят време на къпане, направете процеса на къпане на вашето бебе по-лесно и приятно, а също и да го отърве от плач по време на къпане. ?【Материал премиум-клас】 : Тази шапчица за детската вана има повдигна дизайн, което предотвратява попадането на шампоан и сапун в очите на детето.Материал на изработка - твърд полипропилен пластмаса и мек силикон, с меки ръбове, който не причинява вреда на нежната детска кожа.Капачка за деца се регулира с помощта на бутоните, разположени отзад. тази шапка за душ, подходящ за детска личика и очите. ?【Регулируема каишка】 : Шапка за душ shield е регулируема каишка, подходящ за всички възрастови групи.Тя е направена от силикон и дизайн във формата на раци, много приятен.След полагане той не измества и не уврежда косата.Отлични мерки за сигурност, за детска баня за бебета и за деца, които водата не попада в очите или ушите. ?【Забавен Външен Вид】Шапка за душ baby е във формата на раци, cartoony дизайн може да привлече вниманието на детето, и то ще бъде във възторг.Изпращане на приятелите също е добър избор. ?【Защита】 : обърнатата част от шапки ефективно предотвратява попадането на вода в очите на детето.вашият детски очи не се чувства на дискомфорт от пяна от шампоан.Това работи добре и означава, че можете да миете косата без сълзи!. ?【Практичен дизайн】 : водоустойчив шапка за душ за бебета позволява да се избегне появата на пяна в очите на детето и потегли мръсна вода в ушите и устата на бебето.Позволете на децата да се насладите на забавно време на вземане на душ.Детски шапки за душ могат да спестят време на къпане, направете процеса на къпане на вашето бебе по-лесно и приятно, а също и да го отърве от плач по време на къпане. ?【Материал премиум-клас】 : Тази шапчица за детската вана има повдигна дизайн, което предотвратява попадането на шампоан и сапун в очите на детето.Материал на изработка - твърд полипропилен пластмаса и мек силикон, с меки ръбове, който не причинява вреда на нежната детска кожа.Капачка за деца се регулира с помощта на бутоните, разположени отзад. тази шапка за душ, подходящ за детска личика и очите. ?【Регулируема каишка】 : Шапка за душ shield е регулируема каишка, подходящ за всички възрастови групи.Тя е направена от силикон и дизайн във формата на раци, много приятен.След полагане той не измества и не уврежда косата.

Подробности

Подобни продукти в категория