• Новинка
IS4A 360 Брой Bindi Многоцветен и Многоразмерный Индийски Ежедневното Използване на Челото Bindi Кръгла Точков Татуировка Боди-Арт Стикер занаят декор на корема кадифе би?

IS4A 360 Брой Bindi Многоцветен и Многоразмерный Индийски Ежедневното Използване на Челото Bindi Кръгла Точков Татуировка

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

✅ 100% ОРИГИНАЛНА ЧЕРНА многоразмерная индийски татуировка Bindi на челото за жени ✅ 4x2 черни Bindi с различен размер - 8 опаковки.Размери : 7,6,5,4. ✅ Всяка опаковка съдържа 240 женски превръзки черен цвят.Вие ще получите пакети, които са показани на снимката. ✅ Нашите Bindi самозалепващи се, готови за употреба и многократна употреба.Всички BINDI нежна, затова те трябва да се използва внимателно. ✅ Сега можете да вземете Bindi към своя рокля, традиционната азиатска, индийска дреха за партита и ежедневни дрехи.Лесен за употреба, за многократна употреба, залепен с лепило за мигли или по друг безопасен за тялото лепило. ✅ Bindi по-добро качество, азиатски, индийски bindi за ежедневна употреба в кръглата точка на челото. ✅ 240 bindi в грах, стикер за боди арт с татуировка. ✅ 8 Листа с различен черен цвят и в различни размери.Всеки лист от 30 грама. ✅ 4x2 карти с 240 точки.Във всяка опаковка 240 bindi на точки.Самоклеящийся, готов за употреба и е за многократна употреба. ✅ Bindi може да се използва за украса на челото или на всяко друго занятие. ✔️ Традиционните азиатски индийски бижута за лице и боди-арт. самозалепващи стикери с татуировки. ✔️ Дизайн Bindi от Индия Този продукт представлява необичаен предмет и е създаден за използване за ограничен период от време. ✔️ Просто добре се грижат за него, и той ще продължи по-дълго от очакваното!Почистете кожата си в това място, където ще бъдат разгледани на "bindi". ✔️ Кожата трябва да бъде суха и без грим, за по-добро и дълго съединител. ✔️ Внимателно отделяне на отделни "bindi" пръстите от филма.Моля, не забравяйте, че това е по-деликатно, отколкото си мислите.Внимателно натиснете върху кожата в правилното положение, а след това леко и внимателно се прилага натиск в продължение на 3-4 секунди.След употреба извадете bindi така, както вие свалиха го от листа.Натиснете го на лист и се съхранява в джоба далеч от прах и течности. ✔️ Bindi, особено червено, също така служи като благоприятен знак за брак.

Подробности

Подобни продукти в категория

Червило ESTEE LAUDER 552 Pure Color Envy
  • Новинка
Оценки:

Червило ESTEE LAUDER 552 Pure Color Envy

Съвсем новоОригинален предмет.Никога не е бил използван Качествен продукт.Мат скульптурирующая червил

BGN 53.17