• Новинка
CREVENT Домашен Селска декор, Селски диван, Фотьойл-легло, Одеяло, Меко Топло Леко одеало за пътувания пролет-лято (50 X 60Карамел/Ръждиво-жженый оранжево)

CREVENT Домашен Селска декор, Селски диван, Фотьойл-легло, Одеяло, Меко Топло Леко одеало за пътувания пролет-лято (50 X 60Карамел/Ръждиво-жженый

Buyers rating:
BGN 12.66

Налично

Меки и удобниПодходящ за пролет-лято.Модно украса за дома.Много Лениво прекарват време с тях.Можете да дадете.Високо качество и лесна поддръжка. ?ЦВЯТ : Карамел /кафяв. ?ДИЗАЙН : Тъкани вязаный геометричен модел с ресни от двете страни.Можете да го вземете със себе си в пътуване, преса за себе си в самолета, възпирам сутрин / вечер на плажа, за да прегърне по време на гледане на филм на ужасите, да се носят като пончо в къмпинг / на пикник. ? Размер : 127 см x 152 см, без пискюли, 550 грама за единица. ? СТРАХОТНИ подаръци : Ден на майката, подарък на баба, подарък на приятел за рожден ден, декорация на дома, диван, фотьойл-легло с декоративна текстура. ?МАТЕРИАЛ и ГРИЖА : 100% акрил, антистатик лека мека кърпа без хапчета.Цветовете не избледняват след пране. ?ЦВЯТ : Карамел /кафяв. ?ДИЗАЙН : Тъкани вязаный геометричен модел с ресни от двете страни.Можете да го вземете със себе си в пътуване, преса за себе си в самолета, възпирам сутрин / вечер на плажа, за да прегърне по време на гледане на филм на ужасите, да се носят като пончо в къмпинг / на пикник. ? Размер : 127 см x 152 см, без пискюли, 550 грама за единица. ? СТРАХОТНИ подаръци : Ден на майката, подарък на баба, подарък на приятел за рожден ден, декорация на дома, диван, фотьойл-легло с декоративна текстура. ?МАТЕРИАЛ и ГРИЖА : 100% акрил, антистатик лека мека кърпа без хапчета.Цветовете не избледняват след пране.

Подробности

Подобни продукти в категория