• Новинка
Fdit на Куката за Кърпи за ръце, Монтиране на Куката, Окачен на Кука, Кука с глава на Елен, Селски Стенни Закачалка за Баня за дома, Хола за офис (Главата на Елен (Антично

Fdit на Куката за Кърпи за ръце, Монтиране на Куката, Окачен на Кука, Кука с глава на Елен, Селски Стенни Закачалка

Buyers rating:
BGN 12.71

Налично

Окачен на кука поддържа различни начини на инсталиране, който е лесен за използванеОкачен на кука поддържа различни начини на инсталиране, който е лесен за използване.Можете да го инсталирате на стената и се използва за съхранение на кърпи, шапки, палто, ключовете и така нататък.Изработен е от полимер материал, здрав и издръжлив на употреба.Подходящ за домашна баня, кухня, хол, спалня, кабинет и на други места.Приема характерна форма на животно, стилна и уникална, пълна с декоративен ефект.Окачен на кука поддържа различни начини на инсталиране, който е лесен за използване.Окачен на кука поддържа различни начини на инсталиране, който е лесен за използване.Можете да го инсталирате на стената и се използва за съхранение на кърпи, шапки, палто, ключовете и така нататък.Изработен е от полимер материал, здрав и издръжлив на употреба.Подходящ за домашна баня, кухня, хол, спалня, кабинет и на други места.Приема характерна форма на животно, стилна и уникална, пълна с декоративен ефект. Можете да го инсталирате на стената и се използва за съхранение на кърпи, шапки, палто, ключовете и така нататък. Окачен на кука поддържа различни начини на инсталиране, който е лесен за използване. Приема характерна форма на животно, стилна и уникална, пълна с декоративен ефект. Подходящ за домашна баня, кухня, хол, спалня, кабинет и на други места. Изработен е от полимер материал, здрав и издръжлив на употреба.Параметри : Състояние : 100% Маркова новост Вид на продукта : кука Материал : смола Цвят : антично злато, древна мед, ретро (по избор) Размер : приблизително 15x7x16 см / 5.3-инчов (Д х Ш х В) Тегло : около 200 г / 7,1 грама съдържание на Пакета : 1 х Декор на формата на главата оленя2 х Декор във формата на рог оленя1 х Безплатен стикер за ногтей1 х Чанта с винт Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hook
Material:
Resin
Color:
Antique Gold, Antique Copper, Retro(Optional)
Size:
Approx15x7x16cm/5.9x2.8x6.3in(L x W x H)
Weight:
Approx.200g/7.1oz
Package List:
1 x Deer Head Decor:
2 x Deer Horn Decor:
1 x Free Nail Sticker:
1 x Bag of Screw:
Notice:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория

Vivo Floral 4, 25,5x11 инча. (хартия)
  • Новинка
Оценки:

Vivo Floral 4, 25,5x11 инча. (хартия)

Вече повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на художествената печат gicléeНашите

BGN 2.33