• Новинка
Campsis 4 бр. Големи Перлени Игли за Коса, Златна Метална Шнола за Коса, Скоба, за да Челюсти, Дълга Гъста Коса, Щипки за Коса Силна Фиксация, Аксесоари за Коса, за жени и М?

Campsis 4 бр. Големи Перлени Игли за Коса, Златна Метална Шнола за Коса, Скоба, за да Челюсти, Дълга Гъста Коса, Щипки за

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Щипки за коса Pearl diamond са изработени от висококачествени метали и диамант, перлаГолеми диамантени игли за коса размер : (дълга * широк около 11,5 * 4,5 см / 4,53 * 1,77 инча, 11,5 * 4 см / 4,53 * 1,57 инча, 7 * 4 см / 2,76 * 1,57 инча, 8 * 4 см / 3,15 * 1,57 инча.Опаковка от 4 броя. Шнола за коса силна фиксация за гъста коса, добре е конструирана от здрава пружинкой за задържане на различни типове коса, независимо дали са къдрави или средни, дълги или къси, тя държи здраво косата на място, не се плъзга и не пада.Дамски шнола за коса с клипс за челюстите много лесен за използване, е по-подходящ за партита или ежедневно носене, баня, офис, партита.Френска шнола за коса е проста и модна, благодарение на които ще изглеждате по-елегантно и богато, по-подходящи за парти, сватба, рожден ден, празник, събирания.Обслужване на клиенти : Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.ние предлагаме възстановяване или безплатна подмяна в рамките на 90 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Proliss Jet Бяла Зебра
  • Новинка
Оценки:

Proliss Jet Бяла Зебра

Led индикатор за включване / изключване Регулируема температура : 180450 ° F Двойно напрежение на титанов пло

BGN 32.06