• Новинка
Кухненски нож ARCOS от 8-инчов неръждаема стомана Nitrum с нож 200 мм. е Малък и лек. 250 гр. Ергономична дръжка от полиоксиметилена с помпоном. Серия Ривиера. Острият нож с гл?

Кухненски нож ARCOS от 8-инчов неръждаема стомана Nitrum с нож 200 мм. е Малък и лек. 250 гр. Ергономична дръжка от полиоксиметилена

Buyers rating:
BGN 39.66

Налично

Серия "Ривиера"Острият нож с гладко ръба.ТОЧНОСТ И ДЪЛГОТРАЙНОСТ : Този нож за стек е изработен с помощта на патентована Arcos технологии Nitrum от неръждаема стомана, която осигурява повишена здравина, твърдост и висока точност на рязане.Ножове от серията Riviera се различават в кръгла върха във френски стил и подложка, която осигурява безопасност, както и стил.СИГУРНОСТ И ДИЗАЙН : Дръжка е изработена от полиоксиметилена (POM), така че има висока устойчивост на почистващи химикали и екстремни температури.Можете да го почистите с помощта на химикали и може да се мие в съдомиялна машина.И накрая, този нож е изработен с нитове от неръждаема стомана, за да се гарантира по-добро захващане.РАЗМЕРИ : Този нож за стек има размери и тежи 250 грама.Размер на острието е 200 мм, 8 инча, което го прави отлично средство за всички ваши кухненски нужди.ARCOS : Семейно предприятие с наследство, умения, възходяща тенденция на 1734 година. Почти три века изследвания и постоянно усъвършенстване на нашите продукти правят Arcos международен еталон в сектора на placemat.В Альбасете, Испания, ние произвеждаме 11 000 000 ножове всяка година, които съчетават в себе си познания, дизайн и иновации за постигане на най-високите стандарти за качество.Ние разпространяваме нашите уникални продукти в повече от 70 страни по целия свят.Острият нож с гладко ръба.ТОЧНОСТ И ДЪЛГОТРАЙНОСТ : Този нож за стек е изработен с помощта на патентована Arcos технологии Nitrum от неръждаема стомана, която осигурява повишена здравина, твърдост и висока точност на рязане.Ножове от серията Riviera се различават в кръгла върха във френски стил и подложка, която осигурява безопасност, както и стил.СИГУРНОСТ И ДИЗАЙН : Дръжка е изработена от полиоксиметилена (POM), така че има висока устойчивост на почистващи химикали и екстремни температури.Можете да го почистите с помощта на химикали и може да се мие в съдомиялна машина.И накрая, този нож е изработен с нитове от неръждаема стомана, за да се гарантира по-добро захващане.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Абсолютно Нов DSPB56374AE
  • Новинка
Оценки:

1бр Абсолютно Нов DSPB56374AE

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 3.33