• Новинка
3000 бр. Кристали от смола, AB Кръгли Желейные Кристали с равна задна опора за Diy, Чаши за Грим на Лицето (5 мм Желейно-бяло)

3000 бр. Кристали от смола, AB Кръгли Желейные Кристали с равна задна опора за Diy, Чаши за Грим на Лицето (5 мм Желейно-бяло)

Buyers rating:
BGN 5.69

Налично

【Висококачествени материали】 Кристали за чаши, изработени от висококачествена смола, съвременни технологии диаманти, кристали и АБ-покритие, така че чашите с кристали са лесни за използване, невесомы и дълго време запазват дъгата блясък 【Разнообразие от възможности】 : Има три популярни на пазара размера, които можете да изберете, във всяка чанта 3000 бр. супер блестящи стразовых мъниста за бродерия.Различни цветове могат да бъдат използвани за различни проекти, което ще ви позволи максимално да разгърне своя творчески потенциал. 【Използването на кристали】 : Кристали Jelly AB за чаши, подходящи за 3 D-маникюр, плоски маникюр, грим на очите, на лицето, на боди арт, маникюр, дрехи, обувки, бижута, мобилни телефони, работи от пощенски картички, занаяти собствените си ръце, сватбени рокли, високи токчета и т. е Подходящ за начинаещи, така и професионални аксесоари за маникюрных салони. 【Лесна употреба】 : черни кристали ab flatback лесно се нанася върху естествени или изкуствени нокти, давайки им устойчив блясък.Желейные кристали са много леки, те са лесни за съхраняване и носене, така че можете да се променят и да ги използват по време на пътуване или на работа. 【Гаранция за качество】 : Добре обучен професионален екип за обслужване на клиенти е на разположение 24/7, за да ви помогне.Ако имате някакви въпроси, недоразумения и пожелания за блестящи стъклени страз, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние сме щастливи да получат весточку от нашите уважаеми клиенти.Кристали crystal AB-малките елементи, моля, бъдете внимателни, за да не им бъдат погълнати от деца, ако искате вашето дете да се радва на тези неща, моля, сложи възрастен в непосредствена близост до детето, за да режисира ръчно управление.

Подробности

Подобни продукти в категория

Копчета Сладки изкушения-Кифли
  • Новинка
Оценки:

Копчета Сладки изкушения-Кифли

Сладък и ярко раскрашенные копчетаБърз декоративен елемент за всеки празничната проект.Предлага се в р

BGN 3.27