• Новинка
Lalolee Slow Устройство - Куче Пъзели за малки кучета, средни и мелкорослых Играчки-пъзели с лакомства, играта-раздаване на храна, Подходяща за умствена стимулация кучеш?

Lalolee Slow Устройство - Куче Пъзели за малки кучета, средни и мелкорослых Играчки-пъзели с лакомства, играта-раздаване на

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

?【Интерактивни играчки за кучета】 Тази играчка-лакомство за кучета е с уникален дизайн подаване с 8 подвижни точки и 12 дупкиНамиране на храна, бутане детайли, за да увеличи удоволствието от яденето и IQ.1", подходящ за котки, кученца и малки кучета. ?【Иновация 3 в 1】 За разлика от повечето други играчки-пъзели за кучета!Пъзел на куче е оборудван с подложка за нюхания тютюн и подложка за вылизывания кучета.Благодарение на избора на варианти на кучето може да се насладите на 3 различни удоволствия от храненето, за да станат по-активни и да се избегне депресия домашен любимец. ?【Многофункционален】 Подложка за вылизывания оборудван 37 нещастници, които добре се адсорбира на пазле frog куче, както и на различни стени или стъкло.Това е една добра играчка за отвличане на вниманието при къпане на домашни любимци и косенето на нокти на куче. ?【 Бавно ясла】Тази бавна ясла мотивира домашни любимци са с по-малка скорост, помага да се намали времето за хранене за подобряване на храносмилането на кучето и предотвратяване на подуване на корема, а също така може да осигури на кучето разнообразни полезни закуски. ?【Лесно почистване】 Нашите пъзели за умните кучета имат нескользящие подплата на дъното, за да се намали приплъзване изделия, подложка за снаффла може да се пере в машина, играчка за кучета е изработена от твърда пластмаса и лесен за почистване.Измийте с топла сапунена вода и подсушете след употреба. ?【Полезни съвети】 Моля, присматривайте за вашия домашен любимец, въпреки че нашата играчка за кучета е изработена от хранителен материал, това не е играчка за дъвчене.Ако имате някакви въпроси или предложения, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.Сега ние знаем, че вие се грижите за здравето и щастието на вашия домашен любимец.Сега се отдайте им, и да се подготвят вкусни нискокалорични екстри продължително действие за домашни любимци.Благодарение на комбинацията от куче може да се насладите на 3 различни видове хранене, за да станат по-активни и да се избегне депресия домашен любимец.

Подробности

Подобни продукти в категория