• Новинка
Baluue 2 бр. Притурка Самоклеящийся Самоклеящийся Инструмент за Дървообработване Преносим Многофункционален Draughting за Четене Лепкава Измервателен Практичен Сантиме?

Baluue 2 бр. Притурка Самоклеящийся Самоклеящийся Инструмент за Дървообработване Преносим Многофункционален Draughting за Четене

Buyers rating:
BGN 11.50

Налично

ЗАЛЕПВАЩА ИЗМЕРВАНЕ на ЛЕНТА - Залепваща измервателна линия е ясна печат на скалата и лесно за четенеТова е един добър инструмент за измерване за вас.ИЗМЕРВАНЕ на ЛЕНТА - 【ЛЕСНА употреба】 Можете да изрежете тази линия по желание, отрежете до желаната дължина, за да се откъсне самоклеящуюся лента и придържайки я за измерване, безопасно и удобно.МЕТАЛНА ЛЕПКАВА ЛИНИЯ - направена от материал, предназначен за продължителна употреба.СТОМАНЕНА линийка ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ на ЛЕНТА - Скала публикувана ясно, лесно за четене, измервателна линия е много удобна за използване.Самозалепващи измерване на лента.СТИКЕР С РУЛЕТКА - Въпреки че измервателна линийка е лесен за дизайн, тя е много практичен при употреба.Списък на опаковки 2 x Лепкава гама Характеристика-Тя е изработена от материал, който може дълго време да бъде с десктоп лента линия. - Измерване на гама - това е дървообработващи машини, пилорамы, workbenches и така нататък, стикер с рулетка. - Въпреки че измервателна линийка е проста по конструкция, тя е много практичен, когато се използват в него самоклеящуюся измерительную лента. - Тази измервателна линийка лесно, можете лесно и удобно да носят със себе си инструмент за измерване. - Материал : Залепваща рулетка от въглеродна стомана. - Чете лесно, скалата се отпечатва ясно.Чудесен инструмент за измерване за вас - залепваща стоманена линийка.Описание на продукта Метална лепкава линия, изработена от обратната страна с постоянен лепило, която е залепен към почти всяка работна повърхност за по-лесно извършване на измервания с един поглед.Стикер за игра на рулетка е Изработена от материал, предназначен за по-дълго време на употреба. измерване на лента Скала публикувана ясно, лесно за четене, измервателна линия е много удобна за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Заредени пързалки, сини [1 Бруто]
  • Новинка
Оценки:

Заредени пързалки, сини [1 Бруто]

Специална формула лепило, нанесени на цветни предметни стъкла, известен още като "Положително заредена"

BGN 0.33