• Новинка
XBWEI 1 бр. Професионална Подкрепа голеностопа, Защита на крака, Превръзка за глезена, ръкав за бягане (Цвят: E, размер: Голям)

XBWEI 1 бр. Професионална Подкрепа голеностопа, Защита на крака, Превръзка за глезена, ръкав за бягане (Цвят: E, размер: Голям)

Buyers rating:
BGN 24.76

Налично

Вязаный еластична превръзка на голеностоп може да облекчи прекомерно натоварване на голеностоп, последователно и стабилно амортизируя глезен става от силни натоварвания, възникващи при гимнастика тренировки, ефективно предотвратяване на наранявания голеностопа и се гарантира по-добра ефективност упражнения3 D вязаный дизайн засилва експлозивна мускулна сила и прави спортни резултати, по-добър, той притежава пластичност и отлична пропускливост на въздуха.лесно може да се използва във всички видове спорт, включително баскетбол, футбол, катерене, бягане, конна езда, etc.to пазете си глезените и намаляване на спортни травми.Тъкан е лека, въздушна и е изработена от износостойкого материал.Този трикотаж превъзхожда найлон в това, че той е здрав и гъвкав, за да спортувате.Подходящ за защита, когато спортувате, за определяне на нараняване на ставите, защита на ставите след операцията и запазване на топлината в ставите.Материал : найлон за мъже, жени, Унисексособенности : Дишащ, удобен еластичен Подходящ за : баскетбол, футбол, конна езда, джогинг, пешеходен туризъм походовупаковка в комплект : 1x поддръжка на глезена (opp чанта) Функции : 1. Вязаный еластична превръзка на голеностоп може да облекчи прекомерно натоварване на голеностоп, последователно и стабилно амортизируя глезен става от силни натоварвания, възникващи при гимнастика тренировки, ефективно предотвратяване на наранявания голеностопа и се гарантира по-добра ефективност упражнения. 3 D вязальный дизайн засилва експлозивна мускулна сила и прави спортни резултати, по-добър, притежава пластичност и отлична пропускливост на въздуха. лесно може да се използва във всички видове спорт, включително баскетбол, футбол, катерене, бягане, конна езда, etc.to пазете си глезените и намаляване на спортни травми. Тъкан е лека, въздушна и е изработена от износостойкого материал.Този трикотаж превъзхожда найлон в това, че той е здрав и гъвкав, за да спортувате. Подходящ за защита, когато спортувате, за определяне на нараняване на ставите, защита на ставите след операцията и запазване на топлината в ставите.

Подробности

Подобни продукти в категория

Anncus 100ШТ-500ШТ MOC3081 DIP6 - (Цвят: 1000ШТ)
  • Новинка
Оценки:

Anncus 100ШТ-500ШТ MOC3081 DIP6 - (Цвят: 1000ШТ)

Цвят : 1000ШТ Състояние : Ново.Тип : Регулатор на напрежение ≡≡≡≡≡ Добре дошли в нашия магазин ≡≡≡≡≡ А�

BGN 1.00
Промоции Anncus AD736KRZ AD736KR AD736 SOP8
  • Новинка
Оценки:

Промоции Anncus AD736KRZ AD736KR AD736 SOP8

Поръчка : Да Работна температура : 40 ° C ~ 125 ° C Разсеяни мощност : 1 ~ 15 В Тип : Регулатор на напрежение...

BGN 3.00
Отделението блок MDMprint, nicad, В 7,2
  • Новинка
Оценки:

Отделението блок MDMprint, nicad, В 7,2

✅ Отделението блок, nicad, 7,2 V ✅ Артикул : Отделението блок ✅ Тип батерия : никелкадмиевая ✅ Напрежение : 7,2

BGN 19.49