• Новинка
#1 Х 15-подножието верига с двойна линия, ярко поцинкована, с капацитет от 155 паунда, 15-подножието опаковка във формата на мида е идеален за врата, люлка на верандата, д?

1 Х 15-подножието верига с двойна линия, ярко поцинкована, с капацитет от 155 паунда, 15-подножието опаковка във формата

Buyers rating:
BGN 6.32

Налично

Стомана с оцинкованным покритие осигурява добра устойчивост на атмосферни влиянияЛека, гъвкава верига, без заваряване. граница на работното натоварване 155 паунда, якост на опън 620 килограма.Универсална верига с общо предназначение, използвани в широк спектър от приложения, включително люлка на верандата, детски люлки, вериги за домашни любимци и осветителни тела. 15-подножието опаковане с пластмасова раскладушкой.Стомана с оцинкованным покритие осигурява добра устойчивост на атмосферни влияния.Лека, гъвкава верига, без заваряване. граница на работното натоварване 155 паунда, якост на опън 620 килограма.Универсална верига с общо предназначение, използвани в широк спектър от приложения, включително люлка на верандата, детски люлки, вериги за домашни любимци и осветителни тела. 15-подножието опаковане с пластмасова раскладушкой.Тази верига с двойна линия е универсална, лека, несварную верига.Тя е едновременно гъвкава и здрава.Това е универсална верига, която е идеална за широк спектър от приложения, като например порта, люлка на верандата, детска площадка, фитнес зала, вериги за панти брави, вериги за лодки и висящи тела.

Подробности

Подобни продукти в категория

Газова часова KYB 340046 Excel-G
  • Новинка
Оценки:

Газова часова KYB 340046 Excel-G

№1 е препоръчителен вариант за замяна за оригинално оборудване за азиатски автомобили и кросоувъриСпе�

BGN 2.67