• Новинка
Leefasy 3 Стъпка Стълба за Кучета, Стъпало за Домашни Любимци с Кутия За Съхранение, Преносима Рамповая Стълбище, Свалящ се Капак, Стълба за Домашни Кучета, Стълбище за ?

Leefasy 3 Стъпка Стълба за Кучета, Стъпало за Домашни Любимци с Кутия За Съхранение, Преносима Рамповая Стълбище, Свалящ се Капак,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

* Стълба за кучета с 3 стъпки : тази стълба за домашни любимци ще помогне на вашия домашен любимец лесен достъп до дивана или на леглото * Лесна употреба : да се отстранява и се размива в колата, лесно за почистване. * Характеристика : Този продукт може да се използва не само като стълба за домашни любимци, но и като кутии за съхранение, можете да съхранявате играчки за домашни животни, чорапи, просто всичко, което искате. * Портативен : Лек и преносим, но много здрав.Стремянку можете да прикачите към дивана, на леглото и т. * Стълбище-рампа : стълба за домашни любимци, идеална за това, да си малки домашни любимци могат да стигнете до любимите си места.Описание : - Стълба за кучета с 3 стъпки : Тази стълба за домашни любимци ще помогне на вашия домашен любимец лесен достъп до дивана или на леглото. -Функция : Този продукт може да се използва не само като стълба за домашни любимци, но и като кутии за съхранение, можете да съхранявате играчки за домашни животни, чорапи, просто всичко, което искате. Стълбище - рампа : стълба за домашни любимци, идеална за това, да си малки домашни любимци могат да стигнете до любимите си места. - Портативен : Лек и преносим, но много здрав.Стремянку можете да прикачите към дивана, на леглото и т. - Лесна употреба : да се отстранява и се размива в колата, лесно за почистване.Параметри : -Материал : плат Таблица с размер : 60 см х 40 см х 33 см/23,62 инча x 15,75 инча x 12,99 инча В комплекта са включени : 1 стълба-стремянка Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Подробности

- Material:
Cloth
Size Chart:
60cmx40cmx33cm/23.62inchx15.75inchx12.99inch:
Package Includes:
1 Stairs Ladder:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Подобни продукти в категория