• Новинка
Luxshiny Box Хартиена Кутия с Органайзер за Тоалетна Масичка Тава Кутия за Салфетки за Кола Органайзер За Съхранение на Хартиени Кърпи Plsatic Делото за Салфетки Кутия За д?

Luxshiny Box Хартиена Кутия с Органайзер за Тоалетна Масичка Тава Кутия за Салфетки за Кола Органайзер За Съхранение на Хартиени

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Пластмасата КУТИЯ за САЛФЕТКИ за КУХНЕНСКО ТОАЛЕТНА МАСА - Изработена от полипропилен материал за продължителна употреба, практичен и е трайна.КУХНЕНСКИ ОРГАНАЙЗЕР за САЛФЕТКИ - Пазете салфетки или маска чисти и спретнати.Удобен достъп до това, което искате.СТОЙКА ЗА ЗАТОЧВАНЕ - Изработена от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.ДЪРЖАЧ за КЪРПИЧКИ за банята - Изработен от полипропилен материал за трайни употреба, практичен и здрав.ОРГАНАЙЗЕР ЗА САЛФЕТКИ ЗА лице, богат на функции функция, чрез него може да се подреждат предмети на вашия работен плот. КУТИЯ за САЛФЕТКИ за КУХНЕНСКО ТОАЛЕТНА МАСА - Изработена от полипропилен материал за продължителна употреба, практичен и е трайна.КУХНЕНСКИ ОРГАНАЙЗЕР за САЛФЕТКИ - Пазете салфетки или маска чисти и спретнати.Удобен достъп до това, което искате.СТОЙКА ЗА ЗАТОЧВАНЕ - Изработена от висококачествена пластмаса за по-дълга употреба.ДЪРЖАЧ за КЪРПИЧКИ за банята - Изработен от полипропилен материал за трайни употреба, практичен и здрав.ОРГАНАЙЗЕР ЗА САЛФЕТКИ ЗА лице, богат на функции функция, чрез него може да се подреждат предмети на вашия работен плот.Списък на пакетите 1 x хартиена кутия за салфетки Характеристики - Цвят : зелен многофункционална кутия за съхранение на хартиени кърпички. - Размер : Около 25,00 X15,00 X13,00 см. / 9,82 X5,89 X5,11 инча кутия за избърсване. - Материал : кутия за кухненски тоалетни принадлежности от полипропилен. - Модерно и с вкус подбран външен вид прави кутия приятно украшение за домашно книга на съда. - Той е подходящ за широк спектър от случаи, като тоалетка и държач за кърпички на офис масата. - В кутия за хартиени салфетки има място за съхранение на дистанционното управление, бутоните и т., Органайзер за салфетки за лице. - Компактен размер и ниско тегло, позволяват много добре да организирате вашите хартиени салфетки в контейнер за тоалетни принадлежности. - Кутия за съхранение подходяща за съхранение на хартиени салфетки, както и вида на извличане ви позволява лесно да получите настолни контейнери.

Подробности

Подобни продукти в категория