• Новинка
Шнола за коса с лък под формата на бял колокольчика, аксесоари за коса с перли на булката, сувенири за шаферките, подарък за булчински душ, украса за предсвадебной п?

Шнола за коса с лък под формата на бял колокольчика, аксесоари за коса с перли на булката, сувенири за шаферките, подарък

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Изискан дизайн : Този лък за коса, изящно украсена с мрежа и бели перли, които придават ослепителен диамант блясъкНадеждно качество : Завесата се различава добра обработка, мека и струящаяся, перли добре закрепени, достатъчно здрава, за да поддържа форма през целия ден.Лесен за носене : в Този сватбен лък за коса, привързана отзад заколкой, което ви позволява лесно да го повали в косата.Подходящ размер : Лък на тази кратка сватбената фате е с дължина около 7,87 инча, а общата дължина на фаты е 20 инча.Широко приложение : Този голям лък може да се използва като красив аксесоар за коса за сватби или елен и кокошка събития като годеж, сватба душ, обяд шаферките, репетиционный вечеря.И също така е идеална прическа за фотография.Описание на продукта - Изискан дизайн : Този лък за коса, изящно украсена с мрежа и бели перли, които придават ослепителен блясък, подобен на този стопанин. - Надеждно качество : Завесата се различава добра обработка, мека и струящаяся, перли добре закрепени, достатъчно здрава, за да поддържа форма през целия ден. - Лесен за носене : в Този сватбен лък за коса привързана заколкой отзад, което позволява лесно да го повали в косата. - Подходящ размер : Лък на тази кратка сватбената фате е с дължина около 7,87 инча, а общата дължина на фаты е 20 инча. - Широко приложение : Този голям лък може да се използва като красив аксесоар за коса за сватби или елен и кокошка събития като годеж, сватба душ, обяд шаферките, репетиционный вечеря.И също така е идеална прическа за фотография.

Подробности

Подобни продукти в категория