• Новинка
Котешки нашийник PetSoKoo с диамант папийонка и камбана.Японски талисман Лъки Daruma от крепированной плат с перегородчатым принтом. Сигурен почивка.Мек, Лек (Средно, Чер?

Котешки нашийник PetSoKoo с диамант папийонка и камбана.Японски талисман Лъки Daruma от крепированной плат с перегородчатым

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Прекрасен папийонка с форма на диамант с цветни перегородчатым принтом, за този уникален и непохожий на обикновените якаИзисканият и очарователен амулет Дарума ("Дарума" - японски традиционен тям късмет, който означава желание на някого мечти и постижения) ще направи вашите момчета и момичета, по-привлекателни и атрактивни.Тази яка е изработен от японската крепированной тъкан. Обикновено креповая плат се използва за направата на традиционни рокли-кимоно висок клас Janpan, тя е мека и гипоаллергенная, помага за защита на врата на котката, удобно при продължително носене. 100% Ръчна работа, уверете се, че всеки нашийник с високо качество.Използвайте подвижни ключалката за сигурност на котката.Ако вашата котка зацепится за нещо, обтегач спука от натиск, и вашата котка ще бъде в безопасност. (Около 1,75 кг усилия може да се прекъсне тази ключалката).Лесно се регулира на дължина в зависимост от големината на врата на котката, подходящи за повечето малки котенца и възрастни котки.КРАСИВ ДИЗАЙН - това кошачьему яката приложен стилна пеперуда с форма на диамант и традиционен японски амулет Дарума в изискан източен стил, така различен от обикновените греди, което определено ще даде на вашата котка зашеметяващ външен вид.УДОБЕН и КАЧЕСТВЕН ПЛАТ от КРЕПА - Ако сте уморени от евтини пластмасови материали (найлон, полиестер .), които са неудобни за вашата котка, Pet So Koo ще се превърне в перфектният избор.То е изработено от здрава японска крепированной тъкан, креповая кърпа обикновено се използва в традиционните японски рокли-кимоно от висок клас, тя е мека, здрава и гипоаллергенная. 100% РЪЧНА работа - Уверете се, че всеки нашийник с високо качество.СИГУРНА ОТКОЛОВШАЯСЯ ОБТЕГАЧ - ако котката ви за нещо зацепится, обтегач спука от натиск, и вашата котка ще бъде в безопасност.РЕГУЛИРУЕМ размер - Лесно се регулира на дължина в зависимост от големината на врата на котката, подходящи за повечето малки котенца и възрастни котки.

Подробности

Подобни продукти в категория