• Новинка
Електрически Мануальный Терапевт На Гръбначния Стълб, Масажор За Гръбначния Стълб, Регулиране На Коректор, За Регулиране На Електрически Массажеров, Инструмент З?

Електрически Мануальный Терапевт На Гръбначния Стълб, Масажор За Гръбначния Стълб, Регулиране На Коректор, За Регулиране

Buyers rating:
BGN 66.40

Налично

РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ на ТЯЛОТО : Регулируема масажна глава позволява на тялото ви да се насладите на масаж под различни ъгли и наклони, да засилят мускулите и да се облекчи мускулната болка и напрежениеАко искате да регулирате ъгъла на наклон, просто щракнете върху бутона. 4 СМЕНЯЕМИ глави : 4 сменяеми аксесоари, които стимулират мускулите, стимулира кръвообращението, увеличава обхвата на движенията, облекчава болката, облекчава мускулната болка и скованост. 3 НИВА на СКОРОСТ : Изберете различни честоти и амплитуди в съответствие с вашите нужди.Научна разработка на честотата на вибрация, която помага за увеличаване на притока на кръв и освобождаване на натрупаната млечна киселина.По-МАЛКО ШУМ : Компактен и лек, плосък дизайн прави масаж с пистолет по-малко, изтънчен и е удобно в переноске.Ергономичен дизайн на ръкохватката намалява до минимум въздействието на външни, а здрава дръжка от TPE прави масажор по-удобно и лесно в очакване и използване.ГАРАНЦИЯ УСЛУГА : Ако имате някакви въпроси, моля, веднага се свържете с нас, ние ще решим всичките си проблеми за вас, ние ви обещаваме да замени или да ви върне парите в срок от три месеца, бъдете сигурни, използването и закупуването на нашите продукти. Регулиране на гръбначния стълб : синдром на ригидности на гръбначния стълб, двигателни нарушения, синдром на гръбначните прешлени, стомашно-чревна дисфункция. Красотата на тялото : Горбатость, ani, лифтинг на задните части, Нахлуване, изпъкнали и други симптоми. Подобрете болки в ставите и схващане : болка в областта на шията, гърба, главоболие, виене на свят, изтръпване на ръцете.Използва се за регулиране на баланса на шийните прешлени (големи U-образна стилус за гръдните прешлени, на лумбалните прешлени).Се използва за коригиране на сколиозата.Използва се за регулиране на баланса на шийните прешлени (малък U-образна стилус за шийните прешлени).Използва се за корекция или разглеждане на шийните прешлени, микроформинга на лицето, гръдните прешлени, на лумбалните прешлени, при сколиоза.

Подробности

Подобни продукти в категория