• Новинка
Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-4 Изолиращ A-Образна форма и STL-6 Съраунд L-Форма / Черно Лепило / Точност на Инструмента От Неръжд?

Сверхпрочный Лепило За удължаване на мигли 5 мл и Пинсети Стейси Lash STL-4 Изолиращ A-Образна форма и STL-6 Съраунд L-Форма

Buyers rating:
BGN 17.87

Налично

✅ Сверхпрочный — благодарение на новата подобрена формула на този лепило за удължаване на мигли притежава невероятна устойчивост, благодарение на което удължаване на миглите продължава до 7 седмициНай-здравото сцепление и най-дълъг срок за съхранение на пазара.Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали стилисти за изграждане на миглите. ✅ Времето на бързото изсушаване — 0,5-1 секунда.Този лепило за мигли е проектиран за високо квалифицирани майстори за изграждане на миглите, бързо съхнене помага да се ускори процедурата за удължаване на миглите.Най-добрият диапазон на влажност за работа с особено траен лепило - RH 50-70%. ✅ ИЗОЛАЦИЯ и КЛАСИКА - Професионални пинцети А-образна форма Стейси Lash специално произведени за изолация на естествени мигли и много плавно изграждане на класически миглите. ✅ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЕЛЕМЕНТ ЗА ПРИДАВАНЕ на ОБЕМ - Професионален пинсети L-образна форма Стейси Lash.Най-приятен и удобен опит с безупречно отворени веерами ръчно изработени. ✅ УДОБЕН И ВИСОКО - Тези професионални пинцети за изграждане на миглите са изработени от антимагнитного материал.Повърхност от неръждаема стомана, е нескользящее матирано покритие, което да осигури по-добро сцепление и изискан външен вид.Лесно се използва и стерилизуется. ✅ Сверхпрочный — благодарение на новата подобрена формула на този лепило за удължаване на мигли притежава невероятна устойчивост, благодарение на което удължаване на миглите продължава до 7 седмици.Най-здравото сцепление и най-дълъг срок за съхранение на пазара.Този лепило за удължаване на мигли - най-добрият избор за напреднали стилисти за изграждане на миглите. ✅ Времето на бързото изсушаване — 0,5-1 секунда.Този лепило за мигли е проектиран за високо квалифицирани майстори за изграждане на миглите, бързо съхнене помага да се ускори процедурата за удължаване на миглите.Най-добрият диапазон на влажност за работа с особено траен лепило - RH 50-70%. ✅ ИЗОЛАЦИЯ и КЛАСИКА - Професионални пинцети А-образна форма Стейси Lash специално произведени за изолация на естествени мигли и много плавно изграждане на класически миглите.

Подробности

Подобни продукти в категория