• Новинка
KIMISS Led Светлини за предните Фарове Автомобилни led Лампи, 2 броя H1 H3 12 В 24 В 10 W Автомобилни Мощни Ярки led фарове за Мъгла лампи с дневна Светлина Лесна инсталация Лампи ?

KIMISS Led Светлини за предните Фарове Автомобилни led Лампи, 2 броя H1 H3 12 В 24 В 10 W Автомобилни Мощни Ярки led фарове

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Лесна инсталация】Лампи, фаровете са същите, както и на фабричните, не е необходимо да се промени инсталация на автомобила, са лесни за инсталиране, щепсела и да играеЗамяна на крушки в колата толкова лесно, как да се свърже и да играе. 【Широко приложение】 Автомобилни фарове за мъгла са подходящи за повечето превозни средства.Сверхфокусированный и стабилен светлинен поток.Предоставя по-широка и продължителна видимост. 【Стабилна производителност】 Led светлини се различават энергосбережением и стабилни резултати, което прави шофирането в колата е по-безопасно.Осигурете по-широко и по-нататъшно визия на пътя.Не заслепява насрещен транспорт.Никакви тъмни петна или мъгла.Постоянна яркост не се променят с повишаване на температурата на околната среда. 【Висока мощност】 Висока мощност, ultra-висока яркост, бял светъл цвят, ниска консумация на енергия.Помага диапазон на фаровете създаване на яркост на целия магистрала с вечерна смяна до полуночного.Карам колата е по-безопасно в дъжда и снега.Така ще ви бъде по-лесно да видите пред себе си по време на движение. 【Намалява стреса от шофиране】 Няма да доведе до отблясъци или слепота при насрещно движещите се водачи или на минувачите, ще намали стреса от шофиране и умора, бързото време за реакция, отлична производителност, противоударную и взрывозащищенную. 【Лесна инсталация】Лампи, фаровете са същите, както и на фабричните, не е необходимо да се промени инсталация на автомобила, са лесни за инсталиране, щепсела и да играе.Замяна на крушки в колата толкова лесно, как да се свърже и да играе. 【Широко приложение】 Автомобилни фарове за мъгла са подходящи за повечето превозни средства.Сверхфокусированный и стабилен светлинен поток.Предоставя по-широка и продължителна видимост. 【Стабилна производителност】 Led светлини се различават энергосбережением и стабилни резултати, което прави шофирането в колата е по-безопасно.Осигурете по-широко и по-нататъшно визия на пътя.Не заслепява насрещен транспорт.Никакви тъмни петна или мъгла.Постоянна яркост не се променят с повишаване на температурата на околната среда. 【Висока мощност】 Висока мощност, ultra-висока яркост, бял светъл цвят, ниска консумация на енергия.Помага диапазон на фаровете създаване на яркост на целия магистрала с вечерна смяна до полуночного.Карам колата е по-безопасно в дъжда и снега.Така ще ви бъде по-лесно да видите пред себе си по време на движение. 【Намалява стреса от шофиране】 Няма да доведе до отблясъци или слепота при насрещно движещите се водачи или на минувачите, ще намали стреса от шофиране и умора, бързото време за реакция, отлична производителност, противоударную и взрывозащищенную.

Подробности

Feature:
High quality, stable performance. :
Better visibility when driving at night. :
Equipped with Aluminum shell, low heat and long service life. :
Precise design and easy to install. :
Shock proof, environmental protection, no ultraviolet and infrared radiation, safe and reliable. :
High thermal conductivity, small size and anti-corrosion. :
A good replacement for your old or broken one.:
Specification:
Condition:
Brand New
Material:
Aluminum alloy
Type of socket:
H1 H3
Voltage:
12-24V
Power:
10W
Color:
As Picture Show
Light Color:
White
Color Temperture:
6500K
Lumen:
1400LM
Service Life:
Approx 50000h
Package Weight:
Approx 35g
Package List:
2 x Car Fog Light Bulbs:
Note:
1. Easy to install but professional installation is highly recommended!:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
4. Check the basic type of LED lights in your car to confirm that the bulb can adapt to it:

Подобни продукти в категория