• Новинка
bedluxury 3-Инчов Охлаждащ пълен размер Гелевый матрак цилиндър с Гелевой пяна с ефект на памет, Калъф за Наматрасника от Мека пяна с Висока Плътност от Болки в гърба, Ка?

bedluxury 3-Инчов Охлаждащ пълен размер Гелевый матрак цилиндър с Гелевой пяна с ефект на памет, Калъф за Наматрасника от Мека

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Гел пяна с памет ефект】 : пяна с ефект на паметта, съдържаща охлаждащ гел, който улавя и разпределя топлината за подобряване на вашия сънВысокоплотная пяна с памет ефект осигурява адаптивен комфорт и подкрепа, помага за облекчаване на общите точки на натиск и не позволява гмуркане на пяна. 【Калъф от бамбуково влакно】 : Използвайте приятен за кожата и дышащее бамбуковое влакна с регулируеми еластични джапанки и занасяне подплата, за предотвратяване на приплъзване.Цип за лесен демонтаж и измиване. 【Сертифициране】 : Отгоре матрак от пяна с памет ефект е сертифициран Certi PUR-US, а бамбуков калъф, сертифицирани от OEKO-TEX. 【Съвети】 : Изчакайте 24-48 часа, докато миризмата на новата пяна разсейва и напълно ще се разшири.За ниска температура може да се нуждаят от повече време, търсене на подходяща температура (78°c) ще съкрати това време. 【За обслужване на клиенти】 : Ние предлагаме гаранция за 100% удовлетвореност на 365 нощи. 10-годишна гаранция по въпроси, свързани с качеството, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим решение.

Подробности

Подобни продукти в категория