• Новинка
Набор от инструменти от перфорирана кожа от въглеродна стомана, 3 бр. комплект за бродерия от кожа Направи си сам с черни зъби с 2,4 и 6 приложения, идеална за различни

Набор от инструменти от перфорирана кожа от въглеродна стомана, 3 бр. комплект за бродерия от кожа Направи

Buyers rating:
BGN 21.13

Налично

УНИВЕРСАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ за пробиване : Набор от инструменти, с перфорации на кожата включва в себе си 2, 4 и 6 перфораторов с винт със стъпка между зъбите 4 мм и 5 мм и 6 мм тези опции позволяват лесно създаване на разнообразни чертежи на вашите стоки от кожаЗДРАВ материал : Изработени от висококачествена въглеродна стомана, комплекти инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти са трайни.те издържат на интензивно използване и не е толкова лесно да се носят или да се счупят.ЦЕНЕН набор от : комплекти за производството на изделия от кожа с ръце включва три инструмента, с перфорации от кожа с черни зъби, които ще ви осигури всичко необходимо, за да се започне работа по изготвянето на кожата. тези инструменти също така добре се полира, за да им е упорит блясък и професионален вид.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Химикалки тези кожени перфораторов гладки и удобни в плен, а върховете са кръгли и рязко за обзавеждане за нанасяне на удари.малък размер с инструменти и улеснява переноску и използване.Идеален за работи от кожа със собствените си ръце: Независимо дали сте професионален кожевенником или новобранец, тези тренировки са идеални за създаване на сложни рисунки на вашите кожени поделках. те също са подходящи за широк спектър от работи от кожа със собствените си ръце.Параметри : Тип на продукта : Кожена перфорирана инструмент, Материал : въглеродна стомана Приложение : Инструменти за пробиване на кожата Осъществяване Списък : 1x2 главата 1x4 дървен материал на главата 1x6 глави Забележка : 1. Повърхността на тази кожа перфорирующего инструмент е покрита с антикоррозийным масло, не забравяйте да избършете го преди използване.За да защити перфоратор, ние препоръчваме при използване на удар сложи си кожа проект на мека PVC или дървена дъска. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Item Type:
Leather Perforated Tool
Material:
Carbon Steel
Uses:
Leather Punching Tools
Package List:
1 x 2 Head Rush:
1 x 4 Head Rush:
1 x 6 Head Rush:
Note:
1. This leather punching tool surface is coated with anti‑rust oil, remember to wipe it before use.In order to protect the punch, we recommend put your leather project on soft PVC or wooden board when using the puncher.:
2. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Подобни продукти в категория

Лепило HeatnBond Lite, 5/8 инча х 10 ярда
  • Новинка
Оценки:

Лепило HeatnBond Lite, 5/8 инча х 10 ярда

Heatn Bond Lite това е хвърляне на двустранния лепило за залепване на желязо с кърпа, без допълнително тегло и�

BGN 1.67