• Новинка
Опаковка 24-8 мл лосион за ръце I. C., без мазнини, без замърсяване, като силикон, ланолин, глицерин или минерално масло. Незабавно се абсорбира в кожата. Съвместимост с ?

Опаковка 24-8 мл лосион за ръце I. C., без мазнини, без замърсяване, като силикон, ланолин, глицерин или минерално масло.

Buyers rating:
BGN 109.28

Налично

Лосион се получава гладка, кремообразным, лесно и изключително хидратиращоПомага да се ограничи възпалението на кожата, което причинява дерматит (екзема).Съвместим с латексными и нитриловыми ръкавици за намаляване на риска от повреждане на ръкавици.Рассеивающий статично радиация, защитен от електростатично разреждане и е съвместим с CHG.Ароматизирани сварено чай с добавка от грейпфрут и лимон.Лосион се получава гладка, кремообразным, лесно и изключително хидратиращо.Помага да се ограничи възпалението на кожата, което причинява дерматит (екзема).Съвместим с латексными и нитриловыми ръкавици за намаляване на риска от повреждане на ръкавици.Рассеивающий статично радиация, защитен от електростатично разреждане и е съвместим с CHG.Ароматизирани сварено чай с добавка от грейпфрут и лимон.R&R Лосион - американският семеен бизнес, базиран в Скоттсдейле, щата Аризона, през 1983 година. Е специализирана в производство на нови продукти, за биотехнологиите, електрониката, медицината, хранително-вкусовата промишленост, както и за охрана на труда и техника на безопасност.Нашето предприятие-производител в САЩ е регистриран от FDA / СИП / ФНИ за производство и смесване на отс продукти. Например, лосион за ръце - това не загрязняющая формула без мазнини, която не съдържа ланолин, силикон, минерални масла или глицерол.Тази формула се разтваря статично електричество, безопасно за електростатично разреждане и е съвместима с CHG.Не разрушава латекс или нитриловые ръкавици и може да се използва в електронната промишленост, фармацевтичната промишленост и здравеопазването.Той незабавно се абсорбира в кожата, оставяйки ръцете си хидратирана.Този лосион за ръце се получава гладка, кремообразным, лесно и изключително хидратиращо.Ароматизирован натурален билков сварено чай с нотки на грейпфрут и лимон.Този продукт може да се използва като крем за ръце, лосион или почистващо средство (E4) в помещенията.Хидратиращ лосион - това е средство за локално приложение, наносимое на кожата, което съдържа омекотители и овлажнители, за да се запази влагата в кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лигавник Grundéns CSA Neptune
  • Новинка
Оценки:

Лигавник Grundéns CSA Neptune

Полиестер с антиоксидантна полиуретанова боя покритиеCSA Z962015 Клас 2, ниво 2 ANSI / ISEA 1072015 Тип R Клас 2, не от п

BGN 2.33
10207284 Инструментален Кабел
  • Новинка
Оценки:

10207284 Инструментален Кабел

10207284 Планина за инструмент MPN : 10207284, Инв : G200919659 Подробна информация за продукта Планина за инструмента,

BGN 3.00