• Новинка
Украса за Хелоуин, 11,5-подножието Гирлянди от Тиква за Хелоуин, Ужасно Подвесное Украса във формата на Шапка на Магьосник с Подсветка, Оранжево Бижу във формата на Ш?

Украса за Хелоуин, 11,5-подножието Гирлянди от Тиква за Хелоуин, Ужасно Подвесное Украса във формата на Шапка на Магьосник

Buyers rating:
BGN 9.06

Налично

【Идеална украса за гирлянди за Хелоуин】 : Уникален дизайн използва комбинация от и шапки на вещици, за създаване на по-атмосферата на ХелоуинТези светлини за Хелоуин съчетават в себе си шапка на магьосник от тиква и светлините на шапка на вещица, добавяйки, цветна украса в нощта на Хелоуин.Дръж го там, където искате да декорирате и придайте на своите съседи и приятели неповторим външен вид!. 【Лампа с шапка на вещица】 : Тази шапка на магьосник представлява комбинация от смущаваща и класически шапки вещици, много страшни на вид, и така вие се чувствате така, сякаш сте в тайнствен замък на ужасите. 【Единичен режим】 : При използване просто включете ключа на отделението за батерията, за да включите режима на постоянно осветление.Всяка венец светлини има мигащ led индикатор, без нужда от никакви специални настройки може да осветява цялото си външно украса за Хелоуин. 【Материал премиум-клас 】 Украси за Хелоуин са изработени от висококачествен полиестерен плат, медна тел и цветни led крушки.Сигурен, здрав и му е лесно да боли. Забележка : отделението отделение не е водоустойчив, моля, вземете подходящи мерки за защита на отделението за батерията. 【Украса за Хелоуин за всички случаи на】 : Украси за Хелоуин са подходящи за всички вътрешни и външни събития.Те могат лесно да се мотае в различни сцени.Можете да ги използвате за декорация на вашия дом с духове на Хелоуин, костюмированной партита, на двора, прозорци, класни стаи и парти на Хелоуин и така нататък Те абсолютно ще усилят ужасна е атмосферата на празника Хелоуин, организиране ви забавно и вълнуващо парти в чест на Хелоуин!.Тези светлини са на Хелоуин представлява комбинация от светлини в шапката на магьосник от тиква и шапка на вещица, добавяйки, цветна украса под формата на светлини.Нощта На Хелоуин. доведете друга атмосферата на празника Хелоуин!Освен декоративен подпори, можете лесно да придадат на дома ужасен вид с помощта на тези прекрасни тела за Хелоуин.

Подробности

Подобни продукти в категория