• Новинка
ПОРТАТИВЕН Детски Дървени Играчки, Играчки За Яслите, Гирлянда от Мъниста, Монтиране на Украса, Мобилна Играчка За Креватче, Декоративни Висящи Мъниста, Окачване З?

ПОРТАТИВЕН Детски Дървени Играчки, Играчки За Яслите, Гирлянда от Мъниста, Монтиране на Украса, Мобилна Играчка За Креватче,

Buyers rating:
BGN 4.93

Налично

дърво, плат ГИРЛЯНДА от дървени мъниста - Тази гирлянда от дървени мъниста ще ви малко по-забавно и ще съживи вашата детска стая.ПОДВЕСНОЕ УКРАСА за яслите - ще донесе малко по-забавно и ще съживи стая на вашите деца.ТАВАНА МОБИЛЕН украшение - Лесна за използване, за да се чувствате ефект украса със собствените си ръце.Окачен звънец за бебешко креватче - Лесна за използване, за да се чувствате ефект украса със собствените си ръце.Пътуваща бебешко кошче.Гирлянда от дървени мъниста-окачен украшение за креватче с луната и звездите е лесен за използване за създаване на високо ефект украса със собствените си ръце.Пакетът включва 1 x висящи украшения Особености - Материал : Дърво и тканевое прозорец. - Цвят : Бяла Луна и розова звезда, таван мобилни бебешко кошче. - Размер : прибл. тавана подвижен орнамент с размери 55 х 13 х 2 см. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното декорация Moon star. - Прекрасен дизайн и луната и звездите, елегантна и красива декорация на детски легла. - Лекота на използване за по-горен ефект украса със собствените си ръце.- стенно изкуство и окачен декор за украса на детска спални, палатки, детски креватчета и детски кът Мъниста Стенно подвесное украса. -Перфектните аксесоари за декорация на партита за парти в чест на детската душа или рожден ден на малките момичета и момчета с лунна и звездна орнаменти. - Донеси малко допълнително забавление и изживейте детска стая детски окачен играчка за креватче.Информация за стоки, Този висящ интериор, декориран отложено във формата на луната и звездите, просто ще даде детската стая малко допълнително забавление и нов вид.Подвесное украса за детска стая Търсите креативна декорация, за украса на детска градина или детска спалня?Този стенен художествен окачен декор ще станат за теб отлична помощ.подпори за фотосесия в детската душа Перфектна декорация за детска стая и детско креватче, за да се създаде приятна атмосфера.

Подробности

Подобни продукти в категория