• Новинка
Healeved 30 Бр Лента За Присаждане на Мигли на Лента За Грим, Инструмент За Изграждане на Мигли, Инструменти за Изграждане на Миглите, Самозалепващи Ленти за Удължаване ?

Healeved 30 Бр Лента За Присаждане на Мигли на Лента За Грим, Инструмент За Изграждане на Мигли, Инструменти за Изграждане на

Buyers rating:
BGN 9.42

Налично

Лентата за изграждане на миглите : за изолация на горните и долните мигли по време на процедурата по удължаване на миглитеЛента за изолация на имунизациите на миглите : МАТЕРИАЛИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ на МИГЛИ на Лента за присаждане на мигли имат проста структура, което ги прави много лесни за използване и изваждане.Ленти за стягане на възраст : обикновена, добре са, приятни за кожата и са удобни за употреба.Инструменти за изграждане на миглите : те лесно да навредят на кожата ви, може да ви даде приятно опит за използване.Лента за изграждане на миглите : ЛЕНТА с МИКРОПОРАМИ тиксо има среден размер, а дизайнът въздушни отвори позволява ефективно намаляване на болезнено усещане за разкъсване при скъсване на лента и не уврежда епидермиса.Осъществяване на Списък с 30 x лента за изграждане на миглите Характеристики -Тя е подходяща студена влага, която може да бъде внимателно стик на кожата и лесно да правите дишаща панделки за мигли. -Материал : тъканно лента за мигли от нетъкан текстил - Цвят : розов -Те са дишащи, безопасни и удобни за използване, лек и приятен на допир козметични лента за мигли. -Те не е лесно да навредят на кожата ви, може да ви даде приятно опит в използването на микропористой ленти за мигли. -Подходящ за салон за грим, козметични студия, гримьор, професионална употреба и лично на използване на лентата за сенки за очи. -Това е задължителен аксесоар за присаждане на мигли! изолирующие лента за присаждане на мигли - Размер : 5.04 X0 лента за присаждане на мигли.Информация за продукти В раздела лента за очите търсите професионални ленти за удължаване на мигли?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият продукт трябва да отговарят на вашите нужди. ленти за изграждане на миглите - това е един от най-добрите варианти за вас.лента за изолация на кожата около очите, Тя може да отговори на вашите нужди за изграждане на миглите. лента за мигли, които можете да използвате жени и момичета.

Подробности

Подобни продукти в категория