• Новинка
Набор от меки гелевых накрайници за нокти Tonitu G 240 В размер 15 на Размери, Предварително шийн finish, Тънки и естествени Акрилни Режийни Ноктите с пълно покритие, Кутия З?

Набор от меки гелевых накрайници за нокти Tonitu G 240 В размер 15 на Размери, Предварително шийн finish, Тънки

Buyers rating:
BGN 5.06

Налично

?Къса върховете на ноктите Tonitu G : Изглеждат толкова естествено, колкото и естествени нокти са идеални за тези, които ежедневно се налага да носят ръчен труд, например, у дома или в офисаУльтракороткие гел за върховете на ноктите улесняват набор на текст по време на работа, игри с телефон, домакинска работа и т., Както и за естествени нокти, пилочки не се изисква. ?НАПЪЛНО МАТИРАН ДИЗАЙН с ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОЛИРАНИ ТРАЕ ПО 21 дни : Tonitu G нейлз не се нуждае от основно покритие, този напълно матиран дизайн с предварително полирани идеално се съчетава с гел за ноктите на краката са станали по-дълго само за 3 минути, а не за 21 дни! (Напомняне : Този комплект за нокти-арт не се съдържа лак за нокти). ? Висок клас ултра-тънък ултра-удобен мек гелевый материал : Нашите общи върховете на ноктите с пълно покритие, изработени от висококачествена ABS-материал, който е дышащим, лек и издръжлив, благодарение на които вашите нокти за да изглеждат естествено и красиво.Без токсини, без мирис, без увреждане на ноктите и здраве.Лесен за нанасяне, предварително сформованный, устойчив, впитывающийся, определени за изграждане на нокти. ?15 размери 240 парчета идеален за вашите нокти : максимум до 15 размери на избор. 3 допълнителни размера на 8,5, 9,5, 10,5, може да се обърне за нокти по-голям или по-малък размер, избягвайте 12 размери, които не отговарят на отделните ногтевым ложам.На вашият избор има парчета за нокти. ? Много приложения : Уши Tonitu G Нейлз може да се използва за вливат в гел лака за нокти, молив за вливат в гел дизайн, пресовани нокти, акрилни нокти, нокти с пудра, полигеля за изграждане на нокти, отлични за маникюрных салони, домашно нийл арт със собствените си ръце. идеален за всеки случай! чудесен вариант за подарък. ?ОПИСАНИЕ на ПРОДУКТА : Спецификация : 240 бр. Марка : Tonitu G Тип : въздушни типсы за нокти Цвят : Както е показано на снимките Брой : 1 кутия ?Търсите лесен и безпроблемен начин за да получите красива, трайни ноктите?Не гледайте по-далеч кратки типсовок за нокти Tonitu G!Тези висококачествени въздушни типсы за нокти - идеалното решение за всеки, който иска да се развива професионално маникюр в домашни условия. ? Нашите типсы за нокти са изработени от ултра-тънък, сверхкомфортного мека вливат в гел материал, който е лек и дышащим, така че можете да ги носите по цял ден без никакъв дискомфорт.

Подробности

Подобни продукти в категория

Kingston 16 GB оперативна памет
  • Новинка
Оценки:

Kingston 16 GB оперативна памет

Модул 16 GB DDR42933 MHz Reg ECCКорпоративна продукта Kingston сървър памет.Всички модули Kingston тествани на 100% .Моля, пр

BGN 21.00