• Новинка
Wontee Малък Спален чувал за домашни любимци, Спален Чувал, Топло Легло, Подслон за Хамстери, Таралежи, Захарни Планери, Протеин (M, Blue Elk)

Wontee Малък Спален чувал за домашни любимци, Спален Чувал, Топло Легло, Подслон за Хамстери, Таралежи, Захарни Планери, Протеин

Buyers rating:
BGN 7.50

Налично

✔ Спален чувал, изработен от плюшени, меки и удобниСогревайте своя домашен любимец студена сутрин и вечер. ✔ Идеално за това, за захарните планери прижимались един към друг.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Осигурете топло и удобно място за вълнест дете, за да може той да се отпуснете, да се скрие, да поиграят и да спя. ✔ Кошче за малки животни е с две куки, които лесно се закача на клетката. ✔ Спални чували могат да се перат както на ръка, така и в колата.За по-дълъг срок на експлоатация препоръчваме ръчно пране и изсушаване на въздуха. (Моля, свалете куката, преди миене. ✔ Спален чувал, изработен от плюшени, меки и удобни.Согревайте своя домашен любимец студена сутрин и вечер. ✔ Идеално за това, за захарните планери прижимались един към друг.Те дори могат да се придържат главата си и да видите всичко наоколо. ✔ Осигурете топло и удобно място за вълнест дете, за да може той да се отпуснете, да се скрие, да поиграят и да спя. ✔ Кошче за малки животни е с две куки, които лесно се закача на клетката. ✔ Спални чували могат да се перат както на ръка, така и в колата.За по-дълъг срок на експлоатация препоръчваме ръчно пране и изсушаване на въздуха. (Моля, свалете куката, преди миене.

Подробности

Подобни продукти в категория