• Новинка
Toyvian 1 Комплект Стрелба с Лък За Момчета, Спортен Детски Игри, Набор на Открито За Момчета, Детска Дървена Игра За Хвърляне, Игра за Хвърляне на Съдове, Комплект за Хв?

Toyvian 1 Комплект Стрелба с Лък За Момчета, Спортен Детски Игри, Набор на Открито За Момчета, Детска Дървена Игра За Хвърляне,

Buyers rating:
BGN 11.24

Налично

БамбукКЛАСИЧЕСКА ДЪРВЕНА СТРЕЛБА с ЛЪК - тя е един забавен дизайн, който осигурява нейната популярност и практичност сред децата.Комплект за ези-саксии - Креативна и забавна играчка за игра на хвърляне ще си деца с щастливо детство.СТРЕЛБА по спортна стрелба - Това е играчка за игра на дартс е направена от висококачествен материал, който може да се използва в продължение на известно време.ИГРАЧКА С МЕТАТЕЛНИ ПРЪСТЕН - ежедневни забавни игри, в които може да се играе от хора от всички възрасти, независимо от това къде те се намират вътре или отвън.ДЪРВЕНИ ХВЪРЛЯНЕ на уши - гумени накрайници за стрели е по-мек и по-безопасно, така че децата могат да играят с тях, което е много забавно и практично.Осъществяване на списък 1 х Бамбук гърне 10 х Играчка стрели Характеристики -Размер (бамбук тръба) : 25,00 X8,00 X8,00 см. / 9,82 X3,14 X3 стрели. -Забележка : Играчката представлява карнавальную игра случайно цвят. -Цвят : както е показано на детски играчки -Материал : Бамбук пот и играчки - Това може да бъде добър избор за подарък за вашите деца, те много се радвате.Нека вашите деца ще почистват игра на компютъра и на мобилния телефон далеч и поиграют в забавна играчка "Подбрасывай саксия, и стрелата". - Нека децата ви ще прекарат много щастливо детство с тези интересни играчки веранди служители игри. - Играчка за игра на дартс е направен от добър материал премиум-клас, е здрав и лек комплект за хвърляне на съдове. - Гладка повърхност, не е нужно да се притеснявате за това, че децата поранят ръце, хвърляне на тенджери и стрели. - Гумени накрайници на стрели е по-мек и по-безопасно, така че децата могат да играят с тях, това е много забавна и практическа детска игра.Описание на продукта Игра "Хвърляне на пръстените" е Много интересна играчка ще си деца с щастливо детство.двор игри Той е забавен и креативен дизайн, който осигурява нейната популярност и практичност сред децата.набор от куки и пръстени, Тази играчка-комплект за хвърляне, изработен от висококачествен и безопасен материал, който може да се използва в продължение на известно време.

Подробности

Подобни продукти в категория

1,5-Инчов презрамка Maxpedition Gear
  • Новинка
Оценки:

1,5-Инчов презрамка Maxpedition Gear

Ние покриваме нашите чанти троен слой от полиуретан, водоустойчива и се добавя на последния слой от защ�

BGN 6.17
Стръв за Удар За Сом Дани Кинг
  • Новинка
Оценки:

Стръв за Удар За Сом Дани Кинг

Сверхлипкая формула се придържа към вашия крючку, без използване на тъкани, гъби и метални рулони за нег

BGN 2.67
Перевязь за патронташа Umpqua ZS2
  • Новинка
Оценки:

Перевязь за патронташа Umpqua ZS2

Основно отделение удобно поставени две кутии за мухиВ две странични джобове удобно да съхранявате аксе

BGN 50.66