• Новинка
Топчета Tofficu Диамант Мъниста Дръжка За Бродиране Diamond Аксесоар За Рисуване Инструмент Мъниста Писалка За Рисуване Сверлильная Писалка Инструмент За Рисуване Избр?

Топчета Tofficu Диамант Мъниста Дръжка За Бродиране Diamond Аксесоар За Рисуване Инструмент Мъниста Писалка За Рисуване Сверлильная

Buyers rating:
BGN 36.00

Налично

ИНСТРУМЕНТИ за РИСУВАНЕ мъниста - добър инструмент за декорация със собствените си ръцеТОПКА - Подходяща за всички квадратни и кръгли ромбовидных форми, особено подходящ за големи площи с отчети, доклади и същи цвят.Диамант мъниста -могат да бъдат както писалка за ноктите си, така и подут инструменти за декорация на нокти с диаманти и мобилни телефони и така нататък. Дръжка за бродиране -Изпълнява своята функция помощен инструмент за бродерия за диамант бродерия и стенописи.ПОМОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за РИСУВАНЕ с ДИАМАНТИ - Подходящ за всички пълни шевове кръстат бод върху платно с пълна сверловкой и частично печат.ИНСТРУМЕНТИ за РИСУВАНЕ мъниста - добър инструмент за декорация със собствените си ръце.ТОПКА - Подходяща за всички квадратни и кръгли ромбовидных форми, особено подходящ за големи площи с отчети, доклади и същи цвят.Диамант мъниста -могат да бъдат както писалка за ноктите си, така и подут инструменти за декорация на нокти с диаманти и мобилни телефони и така нататък. Дръжка за бродиране -Изпълнява своята функция помощен инструмент за бродерия за диамант бродерия и стенописи.ПОМОЩЕН ИНСТРУМЕНТ за РИСУВАНЕ с ДИАМАНТИ - Подходящ за всички пълни шевове кръстат бод върху платно с пълна сверловкой и частично печат.Пратката е Списък на 50 x diamond бродерия pen Goods Информация за аксессуаре за рисуване диамант 92x1.топчета 7 см / 4. писалка за рисуване мъниста 06x0. инструменти за рисуване мъниста Той е подходящ за всички пълни тренировки и частични печатни шевици кръст върху платно. диамант мъниста, Благодарение на многобройните си функции, тя също може да се използва като писалка за нокти, за залепване на диаманти на нокти и декорация на мобилни телефони подут инструменти и така нататък. дръжка за бродиране 5x2. диамантени инструменти за бродерия, Този продукт е полезен за всички квадратни и кръгли форми диаманти. - Подходящ за всички пълни шевове кръстат бод върху платно с просверленной и частично печат.

Подробности

Подобни продукти в категория