• Новинка
Колоездене очила BERYRAIL, Поляризирани Спортни Слънчеви очила за мъже и Жени, Бейзболни Очила за Риболов и Бягане (DL-ZHS08)

Колоездене очила BERYRAIL, Поляризирани Спортни Слънчеви очила за мъже и Жени, Бейзболни Очила за Риболов и Бягане (DL-ZHS08)

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

ВнесенРамка TR91 frame frame frame.Леща от триацетатной целулоза, леща-леща.Широчина на обектива : 5 мм. 【Висококачествени слънчеви очила】 Тези очила са изработени от висококачествени поляризирани лещи с отлично оптично качество.Поляризирани слънчеви очила са напълно подходящи за сняг, защото те селективно блокират огледални отражения на слънчева светлина (" блясък"), а не закрива всичко равномерно.Тя може ефективно да защити очите си, ги отпуснете и да ви помогне да се насладите повече свободно време. 【Слънчеви очила с защита от uv】 Тези слънчеви очила блокират 99,9% от вредните UVA и UVB лъчи, намаляват натоварването на очите и осигуряват удобен преглед.Това може да се възстанови истинския цвят и яснота на визуален ефект и да ви осигури по-меки и ясни спортни природа. 【Широко приложение】 Нашите ветроупорен слънчеви очила подходящи за мъже и жени.Те са оптимални за спортове на открито, като колоездене, колоездене, шофиране, бягане, риболов, racing, голф, ски, кънки на лед, скално катерене, пешеходен туризъм, каране на ски, сърф, трекинг, бейзбол, волейбол и други видове активен отдих, както и за това дали ще отидете на парти / rave / кръчма / фестивал /, където и да отидете. 【Удобен дизайн】 Нашите рамки са изработени от лек и устойчив материал, и ергономичен дизайн регулируеми подплатени носа облицовка са идеални за хората с всяка форма на лицето, вие няма да чувствате дискомфорт, дори ако ще ги носят в продължение на дълго време.Този модерен нюанс в ретро стил, ще ви направи стръмен и стилно на плажа. 【100% безопасна покупка】 Ние се стремим да предлагаме на потребителите безупречно обслужване и обещаваме да осигури доживотна гаранция за всички клиенти.

Подробности

Подобни продукти в категория