• Новинка
Топлообменник Вода-Въздух 1 с Мед дупки за външни печки на дърва, за отопление и охлаждане на жилищни помещения, а също и принудително въздушно отопление (22x24)

Топлообменник Вода-Въздух 1 с Мед дупки за външни печки на дърва, за отопление и охлаждане на жилищни помещения, а също и принудително

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【Превъзходно качество на】 Нашия водовоздушный топлообменник е снабден с трайни стомана корпус 22x24, който заобикаля корпуса на топлообменника за подкрепаРазмер потового на връзката зависи от модела. 12 алуминиевите ребра на инч и 3 реда безшевни медни тръби с диаметър 3/8 инча осигуряват максимална ефективност на отопление или охлаждане. 【Удобство при използване и спестяване на енергия】 Този serpentine водно охлаждане на новия тип може да се определя лесно, просто като го поставите в камерата на изпускане и прикрепив саморезами.Вие не се нуждаете от никакви специални инструменти за монтаж.Материал с висока проводимост осигурява добра производителност и ефективност при предаването на топлина и охлаждане, без консумация на енергия и кислород. 【Параметър на продукта】 изпълнение 220000 kbit/с : В зависимост от приложението, този топлообменник може да доведе до 220 Кбит/с в час. 1 " медни вентилационни отвори, 12 алуминиевите ребра на инч и 3 реда безшевни медни тръби с диаметър 3/8 инча : висококачествена ребра и тръба помагат да се нагрява въздуха в дома си. 【Няколко приложения】Водовоздушный топлообменник AB осигурява най-високо ниво топлинна ефективност и издръжливост в компактен и лек корпус, е подходящ за външни печки на дърва, за отопление и охлаждане на жилищни и търговски помещения, принудително въздушно отопление, хибридни системи, климатизация, отводняване, инвертор охлаждане и така нататък. 【100% Задоволително обслужване】 На нашия топлообменник предоставя гаранция за срок от 1 година за покриване на дефекти на производителя.И ние предлагаме 100% сервизно обслужване, както и за най-добър продукт премиум качество, ако имате някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас свободно.

Подробности

Подобни продукти в категория