• Новинка
WASUBEA Метална Лидице Знак Емблематичните Автомобили от Формула 1 Плакат на Състезателен Автомобил, Печат Плакат на Моторните спортове Стенно Изкуство Плакати за Хо?

WASUBEA Метална Лидице Знак Емблематичните Автомобили от Формула 1 Плакат на Състезателен Автомобил, Печат Плакат на Моторните

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Перфектен подарък за любителите на състезания Размер : приблизително 8 "x 12" (20 см x 30 см). Материал : метална кутия/метал (безвредна, не ръждясва, не избледняват).Лесна инсталация : Метални знаци F1 са с четири дупки за винтове И могат да бъдат монтирани с помощта на двупосочна пенопластовой лента, командни ленти или пирони.Тази декоративна живопис тенекиен табели Изработени с Извити ръбове, За да се гарантира сигурността И стабилността.Той е подходящ за много места, като например бар, кафе-сладкарница, заведение за хранене, билярдна къща, хотел, декорация на стените на клуба.Форма на продукта : Правоъгълна.Перфектен подарък за любителите на състезания. Размер : приблизително 8 "x 12" (20 см x 30 см). Материал : метална кутия/метал (безвредна, не ръждясва, не избледняват).Лесна инсталация : Метални знаци F1 са с четири дупки за винтове И могат да бъдат монтирани с помощта на двупосочна пенопластовой лента, командни ленти или пирони.Тази декоративна живопис тенекиен табели Изработени с Извити ръбове, За да се гарантира сигурността И стабилността.Той е подходящ за много места, като например бар, кафе-сладкарница, заведение за хранене, билярдна къща, хотел, декорация на стените на клуба.Форма на продукта : Правоъгълна.Материал : метал Форма : правоъгълник Съдържание : 1 бр. метални консервени означения Размер около : 8 инча * 12 инча (20 см x 30 см) За : Метални консервени табели са широко използвани у дома, в зоологическата градина, бирени барове, кръчми, клубове, къщи, кафенета, магазини, ресторанти и т. за Декорация или могат да бъдат използвани за сватба, рожден ден, церемонии или на всякакви други дейности, подаръци или като колекционерска стойност.Всички наши Означения имат 4 Предварително Просверленных дупки и са лесни за Монтиране.Уникалната технология за UV-печат, истински наситено с качеството на цветовете за ненадмината яркост на цветовете и изключително подробно качество на изображението.

Подробности

Подобни продукти в категория

Реколта снимка Стейси Травис
  • Новинка
Оценки:

Реколта снимка Стейси Травис

СЕРТИФИКАТ за АВТЕНТИЧНОСТ на всеки редВсички наши изображения са оригинални снимки от архива на вестн

BGN 3.00
Реколта снимка от спорт
  • Новинка
Оценки:

Реколта снимка от спорт

СЕРТИФИКАТ за АВТЕНТИЧНОСТ на всеки редВсички наши изображения са оригинални снимки от архива на вестн

BGN 3.33