• Новинка
Didiseaon 2 бр. Поставка За показване на Бижута Поставка За Пръстени Стъклен Държач на Въртящата се Поставка За Дисплея на Въртяща се Тава За Въртящия се Плот Слънчева В?

Didiseaon 2 бр. Поставка За показване на Бижута Поставка За Пръстени Стъклен Държач на Въртящата се Поставка За Дисплея на Въртяща

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

360 PHOTO BOOTH - 【Гаранция за качество】 - Ако при използването на продукта възникнат някакви проблеми с качеството, свържете се с нас, ние ще използваме най-бързият услуги за решаване на вашите проблемиПОСТАВКА ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ на ПРЪСТЕНИТЕ - се използва Широко в магазини, супермаркети, на изложения, в рекламата и си площ.Стъклена ВИТРИНА - автоматично завъртане на 360 ° led подсветка показва всички ъгли на камерата и точка преглед на любимите си продукти.Стойка за led кристали- 【Работи на батерии】-Захранва се от 1 батерия тип D (в комплекта не са включени). Особено подходяща за поводи, без зарядното кабел.Поставка за ВЪРТЯЩИЯ се ПЛОТ-ПОСТАВКА за дисплея на СЛЪНЧЕВА батерия с ниска консумация на енергия, лесен за употреба.Списък на опаковки 2 x led поставка за бижута Характеристики - Материал : пластмаса слънчева поставка за дисплея с превръщането на масата. -Размер : Около 9.57 инча слънчева въртящата се поставка за дисплея. - Въртяща се поставка за дисплея в основата е изработена от пластмаса, трайни и трайни за използване, здрав и дълъг живот на led поставка за дисплея. - Можете да го използвате за показване на вашите продукти във витрина, на рафт за съхранение, на тезгяха, на няколко нива витрина или на подови моторизирани витрина с превръщането на масата. - Прави изложените стоки са по-забележими и привлекателни, създава ослепителен и съблазнителен ефект скоба за рафтове. - Подходящ за демонстрация на бижута, часовници, козметика, играчки, модели, мобилни телефони и цифрови фотоапарати. - въртяща се маса, на 360 ° за демонстрации всяка подробности за продукта купувачите.Описание на продукта Бижутериен въртяща се маса-витрина По този начин, това е наистина прекрасна поставка-държач за бижута, подходяща за използване в магазини.Въртящи се въртяща маса за бижута Продуктът е лесен и практичен държач поставка за бижута, която е изработен от здрава пластмаса. въртяща маса за слънчеви дисплеи Използване на въртящата се поставка за дисплея, можете да демонстрират своите бижута под различни ъгли.

Подробности

Подобни продукти в категория