• Новинка
20 БР RISON-Титанови болтове с натъртвания M12/M14x1,5 на Опашка 6AL4V Коническое Седлото Aerospace клас, Титанов Многоцветни Болтове с натъртвания на колелата (M12x1,5x26 мм, Модел)

20 БР RISON-Титанови болтове с натъртвания M12/M14x1,5 на Опашка 6AL4V Коническое Седлото Aerospace клас, Титанов Многоцветни

Buyers rating:
BGN 94.56

Налично

【Защита от ръжда и пукнатини】 Тези болтове с топчета, изработени от титан aerospace клас 6 AL4 VПредимства на титанова сплав са лек, висока устойчивост на топлина и с високо съдържание на 45% по-леки от стомана, коррозионностойкой и устойчива към корозия катаной тел GR5, така че тя не е податлива на корозия и заржавлению.Те са по-леки в теглото и за много спортни и агресивна на външен вид. 【Здрава конструкция】 е Изработен от титанова сплав GR5, е с висока производителност и издръжливост, не избледнява. 【Технически характеристики】 Титан M12/M14 aerospace клас 6 AL4 V Титан, Коническое седлото, 20 бр / компл.Има много цветове и размери (дължина джолан) по ваш избор, моля, изберете титан болт, който съответства на вашия размер. 【Надеждно качество】 Компанията RISON-Titanium вече десет години е специализирана в производството на титанов изделия.Материал-титан aerospace клас, изработен от титанова сплав GR5 TI 6 AL4 V, е с висока производителност и издръжливост, не избледняват и е лесен за инсталиране. 【100% Удовлетворенный услуги】 Моля, преминете необходимите измервания, за да сте сигурни, че купувате болт с върха на правилната дължина за вашето приложение.Насладете се на безпроблемна работа, без разочарования, благодарение на нашата 100% удовлетворенному услугата в рамките на един месец. 【Защита от ръжда и пукнатини】 Тези болтове с топчета, изработени от титан aerospace клас 6 AL4 V.Предимства на титанова сплав са лек, висока устойчивост на топлина и с високо съдържание на 45% по-леки от стомана, коррозионностойкой и устойчива към корозия катаной тел GR5, така че тя не е податлива на корозия и заржавлению.Те са по-леки в теглото и за много спортни и агресивна на външен вид. 【Здрава конструкция】 е Изработен от титанова сплав GR5, е с висока производителност и издръжливост, не избледнява. 【Технически характеристики】 Титан M12/M14 aerospace клас 6 AL4 V Титан, Коническое седлото, 20 бр / компл.Има много цветове и размери (дължина джолан) по ваш избор, моля, изберете титан болт, който съответства на вашия размер. 【Надеждно качество】 Компанията RISON-Titanium вече десет години е специализирана в производството на титанов изделия.Материал-титан aerospace клас, изработен от титанова сплав GR5 TI 6 AL4 V, е с висока производителност и издръжливост, не избледняват и е лесен за инсталиране. 【100% Удовлетворенный услуги】 Моля, преминете необходимите измервания, за да сте сигурни, че купувате болт с върха на правилната дължина за вашето приложение.Насладете се на безпроблемна работа, без разочарования, благодарение на нашата 100% удовлетворенному услугата в рамките на един месец.

Подробности

Подобни продукти в категория