• Новинка
Tinlade 48 БР. Хартиени торби за осветителни Тела с 48 бр. Беспламенным Чайным Светильником, Led Чаена Лампа, Беспламенная Свещ с Лампи, Чанта за Свещи на Свети Валентин, Св?

Tinlade 48 БР. Хартиени торби за осветителни Тела с 48 бр. Беспламенным Чайным Светильником, Led Чаена Лампа, Беспламенная

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Комплекти тела в Деня на Св Валентин : вие ще получите 48 мешочков за осветителни тела с кухи модели и 48 led свещи tealight, можете да ги използвате заедно и поотделно, да ги достатъчно, за да задоволи вашите нужди в де и подмяна.Правилният размер и изящен дизайн : размер на хартиения пакет е около 10,2 х 5,9 х 3.5 инча, който е направен с една вълнообразна горния край и кухи шарки във формата на фойерверки във формата на сърце, във всеки стил, 12; За led лампа за чай има размери около 1,42 инча, приятна размерът е подходящ, за да се използва.Надеждност и лекота в обслужването на : led свещ за Свети Валентин са изработени от качествена пластмаса в бял цвят, те са подобни на истинските свещи; Освен това, в опаковки за осветителни тела използва бяла пожароустойчива хартия, безопасна и сигурна, огнестойкое покритие позволява използването на led и традиционните свещи с пламък едновременно, тези хубави материали продължават ви за дълго време.Създател на атмосферата : торби за свещи - това са прекрасни инструменти за създаване на романтична атмосфера в "Свети Валентин". когато торбичка побира във ветровито време, в него може да се сложи на камъни или пясък, за да не го сдувало от вятъра, те ще ви приятно визуална наслада.Широко приложение : тези светлинни пакети с беспламенными свещи могат да създават красиви светлинни пътеки в тъмни помещения, можете да използвате лампи за маркиране на тротоари, пътеки и маршрути за достъп на верандата, те могат да бъдат широко се прилага в много различни случаи, като например външни коридори, вътрешни балкони, сватби, барбекю в двора, а също така и в хотели, барове, музикални фестивали и т. Лампа с нажежаема жичка.Характеристики : Създаване на романтична атмосфера : Чанти за осветителни тела с led подсветка - това са практични инструменти, за да създадете романтична атмосфера на фестивала, можете да ги използвате за украса някои от помещенията и да получите незабравими спомени, наслаждавайки се на веселие от декорации и на фестивала.

Подробности

Подобни продукти в категория