• Новинка
WJDY Възглавница за диван-легло, възглавница за кръста, Мека Дишаща Износостойкая Моющаяся възглавница за облегалка до леглото с мека тапицерия (Цвят: сив, размер: ра?

WJDY Възглавница за диван-легло, възглавница за кръста, Мека Дишаща Износостойкая Моющаяся възглавница за облегалка до леглото

Buyers rating:
BGN 17.00

Налично

★ Множество функции : поддържа положение на облегалката на леглото, поддръжка на врата, поддръжка на талията, подкрепата на краката при четене и гледане на телевизия ергономия, може да предотврати много здраве. ★ Висококачествен материал : Възглавница за четене е направена от выстиранного памук, който е мек и удобен, не променя цвета си и не се свие.Вътрешната сърцевина е изпълнена перлата на памук, който притежава висока якост и еластичност. ★ Пълно запълване : Той е изпълнен с висококачествени перлата на памук, който е пълен и пухкава, мека на допир, първокласен. ★ Различни области на приложение : възглавница за четене в задната част на интересите на различни места, разтегателни дивана и шезлонг, особено подходящ за легла без таблата. ★ Инструкции за почистване : свалящ се и моющаяся конструкция с цип, лесно се обработва и става.Пране при ниска температура, след това да изсъхне, изплакнете не сърцевина възглавници вода. ★ Множество функции : поддържа положение на облегалката на леглото, поддръжка на врата, поддръжка на талията, подкрепата на краката при четене и гледане на телевизия. ергономия, може да предотврати много здраве. ★ Висококачествен материал : Възглавница за четене е направена от выстиранного памук, който е мек и удобен, не променя цвета си и не се свие.Вътрешната сърцевина е изпълнена перлата на памук, който притежава висока якост и еластичност. ★ Пълно запълване : Той е изпълнен с висококачествени перлата на памук, който е пълен и пухкава, мека на допир, първокласен. ★ Различни области на приложение : възглавница за четене в задната част на интересите на различни места, разтегателни дивана и шезлонг, особено подходящ за легла без таблата. ★ Инструкции за почистване : свалящ се и моющаяся конструкция с цип, лесно се обработва и става.Пране при ниска температура, след това да изсъхне, изплакнете не сърцевина възглавници вода.МАРКА WJDY ♥ Име на продукта : Триъгълна възглавница / голяма облегалка / нощна калъфка за възглавница Плат : памук Пълнеж : полипропилен памук, Дебелина : 20 cm Размери : размери 120x50 см, 150x50 см, 180x50 см, 200x50 см Функция : защита на талията, гърба, главата, шията, осигурете ви комфортни условия за отдих и почивка, използване в домашни условия, е чудесна украса, много практично ♥ Характеристики : 1.

Подробности

Подобни продукти в категория