• Новинка
VOCA Писоар за Мъже, Защитена от разливане, Мъжки Писсуарный контейнер 32 мл/1000 мл, Защитена от разливане, Мочеприемник, Мъжки Преносими Прозрачни Бутилки, за Урина, Ле?

VOCA Писоар за Мъже, Защитена от разливане, Мъжки Писсуарный контейнер 32 мл/1000 мл, Защитена от разливане, Мочеприемник,

Buyers rating:
BGN 13.43

Налично

【Преносима бутилка за урина】 е Лесна и удобна за переноске, здрава и трайна, в нея могат да се разграничат миризма 【Лесно почистване】 Със сапун и вода, добавете малко дезинфектант и встряхивайте в рамките на една минута, взболтайте и заливаме. 【Стягане】Уникален дизайн на бутилката за писсуаров с капак я прави напълно защитена от разливане и изтичане. 【Голям капацитет】 голям капацитет 1000 мл, множество, подходящ за мъже. 【Удобство 】 По време на пътуване, може да бъде поставен в кола, не се притеснявайте за подутини, обърнати спирачни писсуары предизвикват изтичане на урината.Също така могат лесно да бъдат транспортирани в инвалидни колички, средства за пеша.Нашата бутилка за последна дума в писоар с дръжка ще бъде винаги под ръка.Това е чудесен избор за пациентите, прикованных до дома, които не могат да се ангажират с дълъг поход в банята.Характеристики на затворената и преносима подпомагане на пациентите за ежедневна употреба може да се използва по време на продължителни пътувания с кола.Ергономичен контур дръжка осигурява максимален контрол над писсуаром.Той е лесен за използване и е изключително гъвкав.Удобен портативен женски писоар чудесно за съхранение на до леглото на болния или продължителни пътувания с кола, добре е подходящ за пациенти, завърнали се вкъщи, или за отдаване анализи на урината лекар ергономична дръжка с оформяне на форма осигурява максимален контрол и прави писоар удобен за деца и възрастни. устойчиви на унищожаване, фланец, лесен формованный пластмаса осигурява по-голяма издръжливост и предпазва от протечку. лесно се почиства.

Подробности

Подобни продукти в категория

SBL Амми Вишнага Развъждане 30 ч.
  • Новинка
Оценки:

SBL Амми Вишнага Развъждане 30 ч.

SBL Амми Вишнага Развъждане на 30 чаена лъжичка Използвайте под наблюдението на лекарконсултант.Някои ле�

BGN 26.44