• Новинка
JJRY Ковчег за бижута с Голям Капацитет, Кутия за съхранение на бижута, Изкуствена кожа, Мултифункционален Стелажи за бижута (Цвят: Размер W/A

JJRY Ковчег за бижута с Голям Капацитет, Кутия за съхранение на бижута, Изкуствена кожа, Мултифункционален Стелажи

Buyers rating:
BGN 162.48

Налично

1 Благодарение на различните слоеве и размер можете свободно да класифицира своите бижута. Може да съдържа вашите бижута са чисти и спретнати, а ви е удобно да ги намерите. Ковчег за бижута е отлична планировка, атрактивен външен вид, многофункциональную структура и изящна изработка производство.It е чудесен избор за съхранение на вашите часовници, пръстени, обици, копчета за уши, колиета, гривни, копчета за ръкавели, брошки и т.It също така е идеален подарък за вашите приятели, гаджета или семейството. Благодарение на различните слоеве и размер можете свободно да класифицира своите бижута. Може да съдържа вашите бижута са чисти и спретнати, а ви е удобно да ги намерите. Ковчег за бижута е отлична планировка, атрактивен външен вид, многофункциональную структура и изящна изработка производство.It чудесен избор за съхранение на вашите часовници, пръстени, обици, копчета за уши, колиета, гривни, копчета за ръкавели и брошки, etc.It също така е идеален подарък за вашите приятели, гаджета или семейството.Параметри : Материал : изкуствена кожа Размер : 17*12*8 смуПаковка включва : 1 х дамски часовника за бижута {изключение на други демонстрационни стоки} Забележка : Независим ковчег за бижута, с изключение на бижута в една кутия.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Ковчег за съхранение на бижута.

Подробности

Material:
PU Leather
Size:
17*12*8cm
Package includes:
1 X Women Jewelry Box {not including other demo products}
Note:
Independent jewelry box, excluding the jewelry in the box.:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Jewelry Storage Box :

Подобни продукти в категория

Касета за печат T64X (окуражавам)
  • Новинка
Оценки:

Касета за печат T64X (окуражавам)

Оригинална тонер касета Lexmark Лазерна ЧеренОригинална тонер касета Lexmark Лазерна Черен.Консумативи на l

BGN 199.39
E771508 Нов Стъклен Сензорен екран
  • Новинка
Оценки:

E771508 Нов Стъклен Сензорен екран

БРОЙ ДЕТАЙЛИ : E771508 Докоснете се до стъклото.Състояние : Ново.БРОЙ ДЕТАЙЛИ : E771508 Докоснете се до стъклото.

BGN 51.00
Карнавалните игри - Nintendo Wii
  • Новинка
Оценки:

Карнавалните игри - Nintendo Wii

Повече от 20 различни карнавални игри, във всички от които може да се играе с помощта на Wii RemoteПроверете с�

BGN 17.68