• Новинка
Кошница за пазаруване на продукти ръчна изработка Сгъваема количка за пазаруване Количката за продукти, Изолирани на Чанта За Багаж с колела за изкачване на стълб?

Кошница за пазаруване на продукти ръчна изработка Сгъваема количка за пазаруване Количката за продукти, Изолирани на Чанта

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Сгъваема кошница за пазаруване на продукти има по-голям капацитет от 45 литра и могат да издържат на тегло до 35 кг и Един преден джоб и два странични джоба също може да се използва за съхраняване на бутилки с вода, чадър.Тази продуктова количка на колела е направена от рамка от алуминиева сплав, която съчетава ниско тегло, удобство за транспортиране и сгъване конструкция.Можете да теглите водоустойчив платно чанта, когато не се използва, и да се прибират рамка в плоска форма, която може да се съхранява в багажника на автомобил или в гаража.Колички за продукти оборудвани с 6 здрави гумени колела, които осигуряват плавно движение, бесшумность при изкачване и спускане по стълбите и улесняват движението в бордюрам или неравни пътища.Изолиран кош за съхранение, изработен от плат Оксфорд 500 D PBT, която на допир е мека, антистатичная, не се навива и е вътре термослойку, която може да съхрани топлина или хлад.Колички с общо предназначение може да се използва за транспортиране на покупките, дрехи и храни, оборудване за къмпинг, чанти-хладилник с колела, бутилирана вода и кухненски принадлежности.Също така е добра идея да се запази прохладата за пикник, или на плаж обяд.Име на продукта : Сгъваема кошница за пазаруване Описание : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на потребителската кошница на снимки на стоките, никакви други стоки, които не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤Най-общо казано, логистика обикновено се изпраща в рамките на 48 часа, а за очаквания час на пристигането си е 9-20 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория